• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2023

12:25

Koliko vam para treba da biste izgledali kao Barbi lutka? Evo šta kaže plastični hirurg (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Koliko vam para treba da biste izgledali kao Barbi lutka? Evo šta kaže plastični hirurg (FOTO)

Podeli vest

Za 120 000 dolara možete izgledati kao Barbi, tvrdi plastični hirurg. On nudi paket operacija koji obezbeđuje savršen izgled.

Dok film "Barbi" puni bioskope širom sveta, jeedan plastični hirurg u Njujorku nudi paket plastičnih operacija koje mogu da vam pomognu da izgledate kao prava Barbi ili kao Ken.

Plastični paket koji nudi dr Skot Blajer košta 120 000 dolara. Podrazumeva izbor između jedne od tri operacije tela, operacije lica i mogućnosti da dobijete klasičnu barbi platinastoplavu kosu.  Paket takođe obuhvata ružičaste nokte i izbeljivanje zuba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Scott Blyer (@drbfixin)

 

- Za neke to može biti samo podizanje grudi ili brazilsko podizanje zadnjice. Za druge, to je liposukcija sa povećanjem grudi i nekoliko modifikacija lica - kaže Blajer.

U muškoj varijanti, ako hoćete da ličite na Kena, možete da izaberete liposukciju tela, pravljenje trbušnjaka, transfera masti na grudi, ali i sužavanje vilice i stavljanje filera u obraze. Cena svega toga je 110 hiljada dolara.

Foto: Reuters

Barbi i Ken

 

Pacijente, i muškarce i žene voze do operacione sale i iz nje u ružičastoj korveti. Muškarci mogu zatražiti drugu boju.

- Činilo se da se film povezuje sa mnogo ljudi. Kada je film najavljen, pokušali smo da ponovo razmislimo o načinu da sve upakujemo kao grupni dogovor - rekao je Blajer za New York Post. 

On je dodao da njegova operacija iz snova ima mnogo zainteresovanih pacijenata spremnih da ulože bogatstvo u novi izgled.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija