• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2024

18:00

Jeftina suknja od tila koju je Keri Bredšo nosila u seriji "Seks i grad" prodata na aukciji! Nećete verovati za koju cenu (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Jeftina suknja od tila koju je Keri Bredšo nosila u seriji "Seks i grad" prodata na aukciji! Nećete verovati za koju cenu (FOTO)

Podeli vest

Jedan od najpoznatijih komada garderobe kolumnistkinje i novinarke Keri Bredšou u seriji „Seks i grad” prodat je na aukciji za više od 48 hiljada evra.

Suknja od tila u balerinskom stilu koju je nosila američka glumica Sara Džesika Parker u uvodnoj špici popularne serije bio je jedan od mnogih kultnih komada koji su bili u ponudi na aukciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Claire Türkiye (@marieclairetr)

 

Iako je na samom početku aukcije procenjeno da bi suknja mogla da se proda za najviše deset hiljada evra, njena prodajna cena je na kraju bila znatno viša - čak 48 000 evra.

Bilo je to zaista veliko iznenađenje, jer je tadašnja kostimografkinja serije Patriša Fild kupila suknju za potrebe snimanja po ceni od samo 4,62 evra.

Patriša je u svojoj knjizi prošle godine otkrila da je bila u izložbenom salonu u Njujorku i otkrila suknju u moru raznih stvari:

- Vukla sam još nešto i odjednom je ta suknja od tila pala - objasnila je Fild.

 - Zamišljala sam kako ću tu kratku suknju od tila upariti sa kratkim topom i postići izgled koji će biti moderan, ali i kul. Suknja u stilu balerine od tila bila je avanturistička i neočekivana, baš kao i serija "Seks i grad"" - rekla je još Patriša Fild.

 I očigledno nije pogrešila jer je suknja stekla kultni status.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija