• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.01.2024

12:20

Nekada neodoljivi frajer, sada ga niko ne prepoznaje! Njegovo lice izaziva gađenje, od lepote ni traga - znate li ko je osoba sa fotke? (FOTO)

twitter/Deadpool Movie

Moda i lepota

Nekada neodoljivi frajer, sada ga niko ne prepoznaje! Njegovo lice izaziva gađenje, od lepote ni traga - znate li ko je osoba sa fotke? (FOTO)

Podeli vest

Nikada nećete pogoditi kako holivudski lepotan izgleda sada, potpuno mu je promenjen lični opis za potrebe snimanja novog filma.

Rajan Rejnolds nedavno se vratio na set filma Dedpul 3 u Velikoj Britaniji, snimanje je moralo da bude pauzirano 4 meseca zbog štrajka američkih glumaca, ali konačno se nastavlja.

Glumac u ovom ostvarenju nosi protetsku masku koja verno prikazuje lik sa ožiljcima. 

Foto: AP PHOTO

 

Treći deo Dedpula obećava spektakl i uključivaće elemente putovanja kroz vreme kao i multiuniverzumski zaplet, a Rejnoldsov lik Dedpula se nada da će spasiti Vulverina koga glumi Hju Džekman.

Šon Levi, koji je već radio sa Rajanom, režiraće ovaj film, a u njemu će se pojaviti i Ema Korin, kao i Dženifer Garner. Premijera filma se očekuje u julu 2024. godine. Fanovi očekuju mnogo od novog dela Dedpula s obzirom na popularnost prethodna 2 i maestralnu glumu glavnog junaka.

 

 

I privatni život ovog glumca jednako je uzbudljiv, poznat po svom humoru i smicalicama između njega i njegove lepše polovine Blejk Lajvli. Jednom prilikom holivudski šmeker podelio je priču sa početka njihove ljubavne veze.

Naime njih dvoje upoznali su se dok su radili zajedno i družili se, kako tokom zajedničkog projekta tako i nakon njega, ali kako kaže sve je bilo nekako ležerno s obzirom da su oboje bili u vezama sa drugim ljudima. Međutim presudan trenutak bilo je zajedničko putovanje u Boston nakon čega se sve promenilo. Kako glumac objašnjava zajedno su išli vozom, a celo vreme je molio da spava sa njim.

Foto: EPA

 

Rejnolds je to opisao kao "nešto iz bajke".

- Nedelju dana kasnije rekao sam: Trebalo bi da kupimo kuću zajedno. I to smo učinili - rekao je glumac.

Rejnolds i Blejk venčali su se 9. septembra 2012. u Južnoj Karolini. Par ima 3 ćerke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija