• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

02.03.2024

14:47

Da se čovek zapita šta li joj je u glavi! Ovo su najšokantnija izdanja Bjanke Censori - vulgarnost i kič vrište iz nje (FOTO)

Instagram

Moda i lepota

Da se čovek zapita šta li joj je u glavi! Ovo su najšokantnija izdanja Bjanke Censori - vulgarnost i kič vrište iz nje (FOTO)

Podeli vest

Od golih grudi, međunožja i zadnjice, Bjanka Censori šokira gde god da se pojavi.

Bjanka Censori (29), supruga Kanjea Vesta, takoreći svakodnevno šokira javnost, zbog svog provokativnog izdanja. 

Bjanka je zapravo arhitekta, a sudeći prema njenom poslovnom profilu, na jednoj društvenoj mreži, diplomirala je i magistrirala arhitekturu na Univerzitetu u Melburnu.

Ona je svojevremeno u jednom intervjuu i objasnila kako je ušla u svet arhitekture:

- Rođena sam i odrasla u Melburnu, Australija. Kao dete, stalno su me privlačili kreativni poduhvati, uglavnom umetnički. Oduvek sam želela da budem vajar i za mene je arhitektura spoj umetnosti i pragmatike. To je najveći umetnički gest koji možemo napraviti na zemlji. Privuklo me je to, čisto, kao promena u umetničkoj skali - rekla je Bjanka i dodala:

- Kao dete, provodila sam mnogo vremena sa svojom tetkom koja me je stalno izlagala nizu umetnosti, filma i arhitekture. Ona je zaista pokrenula moju ljubav prema dizajnu i usadila mi oko za estetiku koju sam mogla da negujem u odraslom dobu - istakla je Bjanka.

Ona se u javnosti pojavljuje u raznim provokativnim izdanjima, a postoje i spekulacije zbog čega to radi.

Većina ljudi tvrdi da ona zapravo samo izvršava naređenja njenog supruga, Kanjea Vesta. Kanje navodno tera Bjanku da se ovako oblači, kako bi pokazao ljudima da su one tvrdnje da je bivšoj supruzi Kim Kardašijan zamerao na slobodnijem stilu - netačne.

Par se venčao u decembru 2022., mesec dana nakon što je Kanjeov razvod od Kardašijan završen, a navodno su se venčali na privatnoj ceremoniji.

Ovo su neka od Bjankinih najšokantnijih izdanja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija