• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

17.03.2024

12:50

Sve je otkriveno! Raskrinkan Kanje Vest! Ovo je pravi razlog zašto tera Bjanku na eksponiranje golotinje

profimedia

Moda i lepota

Sve je otkriveno! Raskrinkan Kanje Vest! Ovo je pravi razlog zašto tera Bjanku na eksponiranje golotinje

Podeli vest

Stručnjak za odnose sa javnošću je otkrio da je Bjankina odeća zapravo deo "igre" moćnog para, da nadmaši Kim Kardašijan.

Od kada je ušla u vezu sa Kanjeom Vestom, Bjanka Censori je šokirala fanove svojim golišavim, odevnim kombinacijama. 

Bjanka je postala poznata po svojoj "rizičnoj" odeći, ali je prošlog meseca podigla sve na novi nivo, kada je izašla na ulice Pariza ne noseći ništa ispod struka, osim par braon, providnih hulahopki. Ovakav, takoreći goli izlazak, zamalo je koštao zatvorske kazne, a čak je i njen rođeni otac javno kritikovao njeno ponašanje (podsetite se šta je sve rekao klikom na link OVDE).

Bjankina veza sa 46-godišnjim reperom našla se na udaru kritika njenih prijatelja i porodice, a prijatelji su izrazili zabrinutost zbog njene nečuvene odeće, tvrdeći da se sve svodi na Kanjeov navodni "način kontrole". Međutim, stručnjak je sada otkrio da je odeća australijske arhitekte zapravo deo "planirane igre" moćnog para, da nadmaši Kim Kardašijan.

Mark Borkovski, jedno od najvećih imena u odnosima s javnošću, raskrinkao je Kanjea i Bjanku, rekavši da je Kanje da bi kopirao strategiju reklamiranja svoje bivše supruge, u pokušaju da "razbije internet". Međutim, dodao je da Kanjeov "šou nakaza" mnogima stvara nelagodu i otuđuje velike brendove.

Foto: profimedia

Kanje Vest i Bjanka Censori

Govoreći za Dejli mejl, Borkovski je rekao:

- Kanje razume bes i pokušava da razbije internet. Mislim da mnogi ljudi počinju da se osećaju prilično neprijatno, uprkos svemu što je rekao, o tome da on oseća da može da radi šta god želi sa svojim partnerom.

On je dodao da ostaje nejasno da li je Bjanka žrtva kontrolnog i prinudnog ponašanja ili je srećna i pristaje na ovu strategiju. 

- Ne mogu da vidim strategiju ovde. On se toliko udaljio od brendova svojim antisemitskim primedbama i besom, da mora postojati granica tamo gde je ne želi - rekao je Borkovski.

On je takođe tvrdio da Kanje koristi ove reklamne trikove da napadne Kim, sa kojom deli četvoro dece.

- Možemo samo pretpostaviti da je ovo način na koji Kanje drži svoje ime u prvom planu, kao i pokazivanje stava bivšoj supruzi Kim, koja se bavila istim publicitetom, koji on podiže na drugi nivo, ali je ona to uradila sa mnogo više stila i sjaja - ističe Borokovski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija