• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2024

18:00

Hajdi Klum uskoro slavi 51. rođendan! Izgleda fantastično, a evo šta misli o starenju i seksi odeći

EPA

Moda i lepota

Hajdi Klum uskoro slavi 51. rođendan! Izgleda fantastično, a evo šta misli o starenju i seksi odeći

Podeli vest

Hajdi Klum u junu ove godine slavi 51. rođendan, a svi se slažu da izgleda bar deset godina mlađe.

Hajdi Klum je otkrila zanimljive stvari o sebi, a između ostalog kako se nosi i sa starenjem.

Svoju karijeru koja traje više od tri decenije započela je iz malog nemačkog mjesta Bergiš Gladbah, a 1997. je debitovala na reviji  "Victoria's Secret" u SAD.  Postala je zaštitno lice ovog brenda i to bila čak13 godina.

Pojavila se i na naslovnici časopisa "Sports Illustrated 1998", a taj je broj prodat u više od 20 miliona primeraka.

Ova mama četvoro dece još uvek izgleda sjajno i ne odvaja od svog 16 godina mlađeg supruga, Tome Kaulice, člana legendarnog benda "Tokio Hotel".

Foto: Profimedfia

Hajdi Klum

 

 - Imam 50 godina, nemam više 20. Nisam mlada devojka koja ništa nije doživela ili nema pojma o životu. Vreme za mene neće stati, a Tom me nikada neće sustići. Uvek ću biti 16 godina starija i znam to. Znam da ću ostariti brže od njega. Možda će mi za deset godina biti problem, možda se njemu tada neće sviđati. Za 20 godina imaću 70. Ja živim ovde i sada sa svojim mužem - rekla je Hajdi.

Dodaje i da je za njen uspeh važno što je oduvek autentična i verna sebi.

 - Volim da budem ženstvena, ponekad sam glasna i volim da nosim šarene, vesele stvari. Ako se nekome ne sviđam, neka prestanu da me prate. Svaka osoba treba da bude onakva kakva jeste i želi da bude. Ne pretvaram se da sam nešto što nisam. Ne razumem ljude koji kritikuju druge zbog onoga što jesu. Ja to ne radim - rekla je još Hajdi.

Foto: Profimedia

Hajdi Klum

 

Ona je dodala da joj nije jasno zbog čega nekom smeta što neko nosi seksi odeću.

A na pitanje o starenju Hajdi je imala duhovit odgovor:

- Dobra stvar je što mi je vid sve lošiji i ne vidim više sve tako jasno. Ja starenje jednostavno prihvatam - ionako tu ništa ne možete da učinimo.Tako je kako je - istakla je Hajdi. 

Ona je u jednom trenutku isključila mogućnost komentara na svom Instagram nalogu.

 - To je šteta jer više ne mogu da komuniciram sa svojim obožavateljima. Ali ne želim tu mržnju koja vlada među komentatorima - niti mržnju kojoj sam ja izložena. O meni su se pojavili vrlo negativni članci zbog negativnih komentara. Zlonamerni komentari o mom telu odjednom su bili naslov. Niko ne mora stalno da mi govori da izgledam sjajno u nekoj odeći. Pogledam se u ogledalo i osećam se dobro u svojoj odeći - za to mi ne trebaju nužno povratne informacije -  rekla je Hajdi u intervjuu za nemački Glamur.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija