• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

25.12.2015

07:15

(VIDEO) MIŠOLOVKA ZA PENIS Ovo buđenje će pamtiti do kraja života!

Zanimljivosti

(VIDEO) MIŠOLOVKA ZA PENIS Ovo buđenje će pamtiti do kraja života!

Podeli vest

Jutro može da počne sa seksom i većina muškaraca se smatraju pravim srećnicima što im devojke priređuju ovakvo buđenje. Međutim, jedna je odlučila da ovog jutra napravi izuzetak

Ona je uzela mišolovku i prislonija je na polni organ svog dragog, dok je slatko spavao. Šta se desilo kada se probudio i osetio takav bol videćete u snimku ispod.

NAJGORI SEKS IKADA! Idiot mi je grizao klitoris do krvi!

NAJOPASNIJA SEKS POZA Ovako možete muškarcu slomiti penis!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija