• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.06.2017

12:11

ZAGLAVIO MU SE PENIS U MAJSTORSKOM KLJUČU! Spasavali su ga vatrogasci i lekari, a stvar je na kraju rešio ZUBAR!

Zanimljivosti

ZAGLAVIO MU SE PENIS U MAJSTORSKOM KLJUČU! Spasavali su ga vatrogasci i lekari, a stvar je na kraju rešio ZUBAR!

Podeli vest

Kad prsneš s mozgom nema ti spasa, a ova priča je pravi dokaz za to

Nesvakidašnja priča stiže nam iz Kine, gde je 37-godišnji muškarac ugurao svoj penis u majstorski ključ i napravio od svog života pravu noćnu moru. Muškost su mu spasavali lekari, vatrogasci, ali i zubar.

Incident se dogodio 2. juna, a agonija je trajala punih 17 sati.

Prvo su u pomoć priskočili lekari, piše Metro. Kako nisu mogli ništa da urade pozvali su vatrogasce koji su pokušali sa brusilicom da spasu dan, pošto je penis već bio otečen i ljubičaste boje.

Vatrogasci su zaključili da bi toplina koju bi stvorila brusilica predstavljala opasnost za pacijenta, pa su od toga odustali. Lekari nisu dobili saglasnost za operaciju, te se tražilo alternativno rešenje.

Tada se jedan lekar dosetio da bi mogao da pozove kolegu stomatologa. Dvojica zubara su brzo došla i svojim zubnim bušilicama za pola sata rešili problem.

Ostaje nepoznanica zašto je muškarac gurao penis u ključ, kao i njegovo trenutno stanje.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija