• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

05.08.2020

12:01

"OVE GODINE NEMA SRBA I..." Objava jednog Grka o našim turistima izazvala buru, a onda je USLEDIO ODGOVOR

Zanimljivosti

"OVE GODINE NEMA SRBA I..." Objava jednog Grka o našim turistima izazvala buru, a onda je USLEDIO ODGOVOR

Podeli vest

Jedan Grk odlučio je da u jednoj grupi napiše šta misli o srpskim turistima koji ovog leta skoro i da nisu bili na plažama u ovoj zemlji.

On se oglasio u jednoj od najpopularnijih srpskih grupa na Fejsbuku.

- Ove godine nema Srba na Karidi plaži. I sviđa mi se. Jer čistije je, nema kafe na podu, nema smeća, nema sr..a na mom putu kada ne možeš koristiti toalet. Ne kažem da su Grci čisti, ali su čistiji od vas. Pišem ovo ovde jer znam da će mnogo ljudi to videti. Zašto takav dolaziš u moje selo i pokazuješ to nepoštovanje prema prirodi? Zašto? Zašto? Sada sam stariji, već imam ono što treba da imam. Zato za sledeću godinu budite spremni...".

Foto: printscreen facebook

 

Međutim, ni Srbi mu nisu ostali dužni.

"Hvala, ići ćemo u Španiju", "Nema Srba, nema para", "Mali ne lupetaj, vidi se da nisi još izašao iz svog mesta. Smeće bacaju nekulturni ljudi, nije važno koje su nacionalnosti", "Uh... pa postoji i Egipat, Turska, Albanija, Montenegro, Italija, Španija, Hrvatska, baš me briga za plažu Karidi", samo su neki od komentara ozlojeđenih srpskih građana.

Podsetimo, sličnu neprijatnost krajem juna doživela je naša državljanka koja je sa ćerkom boravila u Kalitei, koju je ona opisala u vidu statusa na Fejsbuku.

"Na slici se vidi gde smo svaki dan od 21.6 boravili na plaži, na slici stoji naziv bara, a i Grk koji nas je danas posle šest dana boravka na njihovoj plaži bukvalno oterao. Smestile smo se na ležaljke oko osam po grčkom vremenu i krenule da se kupamo, pojavio se konobar i ladno nam rek’o da idemo dalje odatle jel ne može više da nas gleda".

Ovo su, međutim, odmah osudili skoro svi ugostitelji na Halkidikiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tadija64ZEMUN

pre 3 godine

tako misli vecina grka,al mnogo vole pare ,pa cute,jer drugacije bi tesko preziveli,a vi sledece leto opet idite u grcku,crnu goru,hrvatsku....

Hajduk Veljko

pre 3 godine

Jeste vole nase pare, to je tacno ali je i tacno da ostavljamo iza sebe gomile djubreta po plazama.... cast izuzecima ali vecina baca otpatke gde stigne i bahato se ponasa po apartmanima.... boli kada nam ga neko plesne u lice , a mi nikad nista ne priznajemo... je li tako???

marakes

pre 3 godine

sta u textu nije tacno? Najgori smo na svetu, cast izuzecima, retkim! Osvrnimo se malo oko sebe i sve jasno!

Ziko

pre 3 godine

Lepo vam je rekao momak, vecina nema osnovnu kultutu!!!

Srbenda

pre 3 godine

Mi u proseku i jesmo strokav narod. Mozda se to mnogima ne svidja zato jer se u tome prepoznaju ali je tako. Letujem u Grckoj od 1973 godine a imam 54 godine i svasta sam video. Ubedljivo smo najstrokaviji turisti u Grckoj. Cak su i Makedonci cistiji od nas. Tu bahatost prema prirodi i prema drugima NAZALOST imamo samo mi Srbi.

Penzioner

pre 3 godine

Ma vole nas BRACA grci ???? (nisam nepismen, namerno sam napisao malo slovo) Vole oni samo sebe !!!! Vazne su im PARE od SRBA !!!! Pa trcite braco Srbi u Grcku...."ko' na solilo u jebenu Grcku" !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija