• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2022

11:29

DAKLE, ČITAĆEŠ ILI NEĆEŠ DOBITI ULOGU! Dikaprio UMALO da ostane bez NAJVAŽNIJE uloge u karijeri jer je bio NADOBUDAN na KASTINGU

Reuters

Zanimljivosti

DAKLE, ČITAĆEŠ ILI NEĆEŠ DOBITI ULOGU! Dikaprio UMALO da ostane bez NAJVAŽNIJE uloge u karijeri jer je bio NADOBUDAN na KASTINGU

Podeli vest

Glumac Leonardo Dikaprio koji je danas jedan od najuspešnijih u Holivudu, proslavio se ulogom u filmu "Titanik", a reditelj Džejms Kameron otkrio je da je on zamalo ostao bez te uloge zbog svog ponašanja

Džejsm se u razgovoru za jedan časopis prisetio se kako ga je tada 21-godišnji Leo potpuno "očarao" prilikom njegovog prvog susreta.

Pošto je već izabrao Kejt kao Rouz, Džejms je dogovorio da se Leo vrati nekoliko dana kasnije kako bi testirao "hemiju" između dvoje glumaca.

Ali kada se Leo pojavio, zamoljen je da pročita nekoliko redova iz scenarija, što ga je šokiralo - i u početku je odbio da to učini.

 - Nije znao da će se testirati, mislio je da je to još jedan sastanak da upozna Kejt. A ja sam rekao:

"Proći ćemo neke redove i snimiću to. I [Leo] je rekao:

Foto: AP/Photo

Džejms Kameron

 - Misliš da čitam? I rekao sam "da". A on je rekao: Ne čitam -  naveo je on.

U ovom trenutku, priseća se Džejms, on se jednostavno rukovao sa Leom i rekao mu:

"Pa, hvala što si svratio."

Na šta je zaprepašćeni Leo navodno odgovorio:

"Misliš, ako ne čitam, neću dobiti ulogu?"

Džejms je mladom glumcu objasnio da je Titanik "džinovski film" koji će mu oduzeti godine života dok će Leo "otići da radi još pet stvari…". tada mu je poručio da zbog toga ne želi da pogreši u kastingu.

"Dakle, čitaćeš ili nećeš dobiti ulogu."

U ovom trenutku u intervjuu, Džejms je oponašao Lea kako ogorčeno uzdahne i kaže:

"Ohhh, u redu."

 - Svaka tačka njegovog celog bića je tako negativna – sve dok nisam rekao "Akcija", a onda se pretvorio u Džeka -  priseća se reditelj.

Foto: Reuters

Leo Dikaprio

"Igrao je scenu. Tamni oblaci su se otvorili i sunčevi zraci su se spustili i osvetlili Džeka. A ja sam rekao: "U redu. On je taj momak.''

Džejms se prisetio kako je, nakon što se prijavio na projekat, Leo došao kod njega i počeo da predlaže izmene scenarija, pa čak i Džekovog lika, kako bi mu potencijalno doveo do "bolesti" ili traume iz prošlosti.

Režiser je rekao glumcu da dok su likovi koje je igrao u prošlosti imali nevolje ili probleme, Džek nije, i da je morao da nauči da "igra centar", što je "mnogo teže".

 - To su rekviziti, to su štake. Ovo je mnogo teže i mislim da niste baš spremni za to – i u tom trenutku mu je kliknulo da je ovo za njega zaista izazovan film -  rekao je Kameron.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija