• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2023

10:04

ZARADILA MILIONE, PA PODIŽE ZID DA NE GLEDA SVEKRVINO DVORIŠTE! Ono što je Šakira stavila na balkon šokiralo je sve (VIDEO)

AP/Photo

Zanimljivosti

ZARADILA MILIONE, PA PODIŽE ZID DA NE GLEDA SVEKRVINO DVORIŠTE! Ono što je Šakira stavila na balkon šokiralo je sve (VIDEO)

Podeli vest

Rat između bivših supružnika Šakire i Žerara Pikea ne prestaje, a pevačica je objavila pesmu na račun bivšeg muža i izazvala haos na mrežama. Ona je sada rešila da izgradi zid oko kuće kako ne bi gledala svekrvino dvorište

Kako u pesmi navodi ''ostavio si mi svekrvu za komšinicu'', pa izgleda da joj to nije dovoljno te da Šakira na sve moguće načine pokušava da napravi novu provokaciju.

Stanari u ulici gde pevačica živi sa sve svekrvom u blizini, kažu da Šakira sluša pomenutu pesmu veoma glasno u svom domu, prenosi DailyMail.

 

 

Lutka veštica na prozoru

Mediji prenose da pravi i zid oko svoje kuće, kako bi se potpuno distancirala od znatiželjnih pogleda svoje svekrve. A zatim je okačila lutku veštice u prirodnoj veličini, baš na strani koja gleda na dom Pikeovih roditelja.

 

 

Nakon razvoda, Šakira je nastavila da živi u domu iz koga se fudbaler iselio, a kuća je u nekim delovima povezana sa domom njegovih roditelji. Sada ona stavlja zid, kako bi se potpuno odvojila i stekla potpunu nezavisnost.

Zaradila milione

Nije trebalo mnogo vremena da Šakirina nova pesma posvećena nevernom mužu postane hit!

Jutarnja emisija 'El Programa de Ana Rosa' analizirala je koliko je novca Šakira već uspela da zaradi nakon što je objavila pesmu. Kako su objavili, ona je do utorka zaradila 512.000 dolara na Jutjubu, 500.000 dolara od Amazona, 360.000 dolara od Spotifaja i čak 1.200.000 dolara od Epla!

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija