• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2023

07:47

Ovo je cifra koju traži bivša supruga Kevina Kostnera! Glumac ne želi da popusti

EPAIMAGES

Zanimljivosti

Ovo je cifra koju traži bivša supruga Kevina Kostnera! Glumac ne želi da popusti

Podeli vest

Kevin Kostner (68) optužuje suprugu Kristin (49) da traži alimentaciju koja daleko prevazilazi potrebe njihovo troje dece.

U odgovoru na Kristininu izjavu o nalogu, podnesenom u sredu Vrhovnom sudu Kalifornije, glumac je rekao da je zahtev njegove bivše supruge od 248.000 dolara mesečno "prenaduvan i neutemeljen".

Kevin i Kristin imaju troje dece - Kejdena (16), Hejes (14), i Grejs (13), a glumac je izjavio da njihovo finansiranje ne bi trebalo da uključuje potrebe njihove majke.

- Pružanje maloletnoj deci više od najnužnijih potrepština ne zahteva pružanje apsurdne ekstravagancije osmišljene da primarno koristi izdržavanom roditelju - rekao je glumac.

Kristin, koja ima pravo na nagodbu od 1,4 miliona dolara prema uslovima predbračnog ugovora, podnela je svoj zahtev za nalog ranije ovog meseca. Traži ukupno 248.000 dolara za sve troje dece mesečno, što je šest puta više od 38.000 hiljada dolara koje Kevin nudi.

Inače, Kristin tvrdi da će joj novac pomoći da uspostavi "prikladno zasebno domaćinstvo" kako bi mogla da se iseli iz kompleksa Santa Barbara, procenjenog na 145 miliona dolara, gde su ona i glumac živeli otkako su se venčali, prenosi People.

Foto: EPAIMAGES

Kevin sa bivšom ženom

 

 - Ona želi da im Kevin pruži ono na šta su navikli - objašnjava izvor blizak Kristin.

U svojoj prijavi detaljno je opisala Kevinov prihod od gotovo 20 miliona dolara za 2022. godinu, kao i troškove porodice u iznosu od 6,6 miliona dolara, uključujući 718.323 dolara na kreditnim karticama i više od 800.000 dolara u poklonima.

Izvor blizak glumcu rekao je da deca nemaju veze s njihovom svađom i razvodom.

- Neiskreno je uvlačiti decu u ovo. Ovo nema nikakve veze s decom. Temelji dece su čvrsti. Sve se radi o Kristin. Kevin je otišao više od toga pružajući Kristin potrebna sredstva za pronalaženje prikladnog mesta za njeno kretanje - otkrio je.

Inače, Kristin je, prema predbračnom ugovoru, trebalo da se iseli s decom iz njihove porodične kuće.

- Ona to ne može da uradi u ovoj ranoj fazi slučaja jer nema dovoljna sredstva za osiguranje stambenog prostora koji će osigurati da deca mogu da održe sličan životni standard u domovima stranaka - rekao je izvor.

Podsetimo, dizajnerka i glumac objavili su nedavno da se razvode nakon 18 godina braka. Tokom poslednjih nekoliko nedelja, Kristin je tvrdila da ju je Kostner omalovažavao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đurđev uputio jasnu poruku: Sve snage usmeriti na očuvanje države i zaštitu nacije!
Politika

Đurđev uputio jasnu poruku: Sve snage usmeriti na očuvanje države i zaštitu nacije!

Ponašanje opozicije kakvo smo juče videli u Narodnoj skupštini se moglo i očekivati, oni su u mesecima iza nas intenzivirali svoje destruktivno ponašanje, što je kulminiralo tokom jučerašnje sednice, ali to je samo najava onoga što nas čeka u danima nakon izbora za Skupštinu grada Beograda i lokalnih izbora zakazanih za početak juna“, izjavio je poslanik i predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

03.05.2024

10:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija