• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2023

23:20

Najbolji pokloni za oba pola! Oni vole praktično, a one iznenađenja

Shutterstock

Zanimljivosti

Najbolji pokloni za oba pola! Oni vole praktično, a one iznenađenja

Podeli vest

Muškarcima nikad dosta tehnike, a žene ne mogu da odole odeći, parfemu i putovanju...

Kad krećete u kupovinu poklona, uvek mislite na onoga za koga kupujete. Tradicionalnom tipu žene koja mnogo pažnje pridaje poklonima najbolje je odabrati ono za šta ste unapred sigurni da joj se sviđa, eksperimentišite s poklonom za onu koja voli iznenađenja, a pokažite kreativnost pred onom koja voli umetnost.

S druge strane, bilo da je reč o modernim gedžetima, ulaznici za koncert ili lepom odevnom predmetu, muškarci će najviše ceniti praktične poklone. Evo male pomoći.

Top 5 poklona za nju

Masaža

Vaučer za masažu je idealan poklon za većinu žena. Bilo da radi kancelarijski posao i ima česte bolove ili jednostavno želi da se opusti i obožava masaže, s ovim poklonom teško možete da "promašite". Ipak, pripazite ako ona ne voli kozmetičke salone, izrazito je golicljiva ili ne voli masažu.

Foto: Freepik.com

Masaža čokoladom

Nešto toplo

Kapa, šal, rukavice, prsluk idealni su praktični darovi za hladno zimsko doba. Osim toga, oni šalju poruku - želim da ti uvek bude toplo, a kod izbora je važno da se uklapaju u njen odevni stil.

Ono što sama želi

Veliki broj žena svojim najbližima nagoveštava šta bi volele da dobiju. Pažljivo osluškujte njene želje, posebno ako govori - "baš bih volela to da imam". Tako će biti najlakše.

Foto: Freepik.com

Omamljiv miris u lepoj bočici

Parfem

Prijatan miris u lepoj bočici stvar je kojoj će teško odoleti bilo koja žena, posebno ako sama ne voli da troši na parfeme. Proučite koje parfeme inače koristi, a po mogućstvu ih zapišite kako biste u parfimeriju došli pripremljeni.

Poklon za oboje

Vikend putovanje za dvoje ili nešto duže putovanje, ako to možete da priuštite, uvek su odličan izbor. Uživaćete zajedno, a uspomene će vam ostati zauvek.

** Top 5 poklona za njega

Gedžeti

Brojna istraživanja su potvrdila - muškarci najviše žele poklone tehnološke prirode. Pritom se misli na tablete, smartfone, plejere, delove za kompjuter, kućne bioskope, foto-aparate i slično.

Foto: Shutterstock

Muškarci najviše žele poklone tehnološke prirode

Odeća je praktičan poklon

Lepe bokserice, majica ili košulja mogu biti odličan praktičan poklon. Kako većina muškaraca nije ljubitelj šopinga, a posebno odeće, biće zaista oduševljeni.

Kozmetika

Većina muškaraca želi lep i negovan izgled bez previše truda, a kako nisu upućeni u kozmetiku, izbor pravog preparata im može predstavljati problem. Kvalitetan parfem, balzam posle brijanja ili kozmetički set zadovoljiće njegove praktične potrebe.

Foto: Shutterstock

Sat je dobar izbor za one koji vole modne dodatke

Modni dodatak

Sat ili nakit je rešenje za muškarce koji vole da se "kinđure".

Karte za utakmicu, koncert...

Karte za utakmicu omiljenog kluba, meč borilačkih sportova, auto-trke ili omiljeni bend poklon su s kojim ne možete pogrešiti. U ovakav tip poklona spadaju i odlasci na neku aktivnost koju znate da želi, a nije probao, kao što je karting ili let balonom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija