• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2024

19:35

(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) Napravio spravu za ubijanje i nakon Božića izvršio jezivo samoubistvo u snu!

Shuterstock

Zanimljivosti

(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) Napravio spravu za ubijanje i nakon Božića izvršio jezivo samoubistvo u snu!

Podeli vest

Graditelj Bojd Tejlor konstrusao je giljotinu za samo dva meseca, kao samoubilačku "mašinu", a zatim ju je upotrebio da oduzme sebi život u snu.

36-godišnji Bojd Tejlor živeo je sa svojim razvedenim ocem Robertom na selu severne Engleske i radio je u građevinskom poslu koji su zajedno posedovali. Bojda su njegovi vršnjaci smatrali vrednim i finom osobom koja se držala samo do sebe. Otac Robert ga je opisao kao nekoga ko voli da bude u sopstvenoj kompaniji i uvek je u svojoj sobi i radi svoje projekte.

Tokom Božića 2002. godine, Bojd je uzeo malo slobodnog vremena sa posla rekavši da će se vratiti posle Božića. Svaki dan je provodio vreme u svojoj sobi, a njegov otac je mogao da čuje zvukove iz njegove sobe. Na pitanje njegovog oca o buci, rekao je da pravi orman.  Njegov otac nije znao da je napravio giljotinu kako bi izvršio samoubistvo. Bilo mu je potrebno dva meseca da napravi giljotinu, koja je imala sečivo pričvršćeno za mrežu drvenih dasaka koje su opterećivale popločavanje. Namestio je tajmer na uređaj pričvršćen za mali sekač koji bi presekao jedan od užadi giljotine da bi sečivo palo. Nakon što je završio giljotinu 13. januara 2003. Bojd je progutao 12 tableta za spavanje i gurnuo vazdušni krevet ispod mašine. Položio je glavu ispod oštrice i odredio vreme na 3:30 ujutro.

Giljotina je radila kako je hteo i odmah ga je ubila. Njegov otac Robert se probudio kada je čuo glasan zvuk udaranja i otišao da proveri da li se dimnjak možda srušio. Nakon što je proverio da li je sve u redu u kući, pretpostavio je da je zvuk možda došao izvan kuće i vratio se u san. Robert je sledećeg dana pokušao da probudi sina ujutru, ali nije mogao da dobije nikakav odgovor iznutra, misleći da možda još spava, otišao je na posao. Došao je uveče posle posla samo da bi video da mu sin nije izašao iz sobe i pokušao da pokuca na vrata, ali opet nije dobio nikakav odgovor.

 

 

Razmišljajući o najgorem, naterao je sebe da uđe u sobu tako što je čekićem razbio bravu i ono što je otkrio u sobi svog sina bilo je njegovo obezglavljeno telo. Robert je rekao da bi njegov razvod mogao biti uzrok njegovog samoubistva jer ga nikada nije preboleo. Bojd nije ostavio nijednu poruku o samoubistvu, ostavljajući samo spekulacije o tome zašto je možda izvršio samoubistvo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija