• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2024

15:35

Ukleti selfi sa dodele Oskara! Ova slika je pre 10 godina obišla svet, a tada niko nije slutio da će posle toga sve krenuti nizbrdo (FOTO)

profimedia

Zanimljivosti

Ukleti selfi sa dodele Oskara! Ova slika je pre 10 godina obišla svet, a tada niko nije slutio da će posle toga sve krenuti nizbrdo (FOTO)

Podeli vest

Pre 10 godina je voditeljka Elen Deženeris objavila selfi sa slavnim glumcima na dodeli Oskara, a vremenom su svi sa fotografije iskusili teške trenutke u životu.

Na 86. dodeli nagrada Oskar voditeljka i komičarka Elen Dedženeris okupila je nekoliko slavnih glumaca. 

Na zajedničkom selfiju našli su se Bredli Kuper, Dženifer Lorens, Meril Strip, Bred Pit, Anđelina Džoli, Džulija Roberts, Lupita Njong‘o, njen brat Džunior, Čening Tejtum, Kevin Spejsi i jedva vidljivi Džared Leto. 

Fotografija je brzo postala viralna i  podeljena je više od dva miliona puta za samo dva sata.

 

 

Selfi je postao istorijski, ali sada, nakon deset godina, mnogi navode da je fotografija - ukleta. 

Radi se o tome da su u protekloj deceniji svi sa fotografije imali teške periode u životu. Većina je imala privatne ili profesionalne probleme.

Tako se voditeljka Elen Dedženeris suočila se s teškim optužbama 2020. Tvrdilo se da je atmosfera na snimanju njene TV emisije bila toksična. Ona je nakon toga, 2022. odlučila da okonča snimanje svog tok šoua, koji je emitovan 19 godina i da se više ne pojavljuje na televiziji. 

Bred Pit i Anđelina Džoli, koji su takođe na slavnom selfiju, prošli su kroz težak period. Razveli su se 2019. godine, a potom završili i na sudu zbog starateljstva nad decom i zbog imovine.

Foto: EPAIMAGES

 

Glumačka diva Meril Strip prošle godine je objavila kako od 2017. ne živi sa suprugom Donom Gumerom, s kojim je provela više od 40 godina u braku.

Foto: profimedia

 

 

Glumac Kevin Spejsi je 2017. optužen za seksualno zlostavljanje i od tada mu stagnira karijera. On je, inače, oslobođen svih optužbi.

Foto: profimedia

 

 

Dženifer Lorens je prošla kroz težak period kada se našla na meti hakera koji su objavili njene golišave fotografije.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Bredli Kuper se rastao od svoje partnerke Irine Šajk, a njegov poslednji film Maestro naišao je na podeljena mišljenja.

Foto: EPA

 

Filmski kritičari ističu kako Džulija Roberts u deceniji za nama nije snimila preterano dobar film, šta više, smatraju ih popriličnim promašajima.

Foto: EPA

 

Jedini kojima je karijera u tih 10 godina ostala netaknuta su Čening Tejtum, Lupita Njong‘o i Džared Leto.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija