• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.03.2024

18:00

"Čula sam jezive krike iz ćerkine sobe, a onda je iznenada umrla!" Očajna majka: Primetila sam da je ovo stalno imala u ustima

X/printscreen/pensador

Zanimljivosti

"Čula sam jezive krike iz ćerkine sobe, a onda je iznenada umrla!" Očajna majka: Primetila sam da je ovo stalno imala u ustima

Podeli vest

Pre deset godina, Marija Morgan je doživela neizmernu tragediju gubitka svoje 19-godišnje ćerke Samante.

Uverena je, kaže, da je uzrok za to Samantina opsesija žvakama.

Marija se seća poslednjeg susreta sa svojom ćerkom, kada je ona vrištala od bolova i pitala da li je to smrt.

Poslednja scena sa mojom ćerkom je ta da vrišti u bolovima i pita me da li ovako izgleda smrt. Onda se onesvestila, a hitna pomoć ju je odvela. Nažalost, nije joj bilo spasa. U petak sam u bolnicu ušla sa ćerkom, u ponedeljak sam iz bolnice iznela samo njene naočare - rekla je svojevremeno Marija iz Velsa.

Ona kaže da se tog tragičnog dana desilo to da Marija nije mogla da drži ništa u rukama. Sve joj je ispadalo.

 

 

- Požalila mi se na to, a ja sam mislila da ju je udarilo sunce u glavu pa sam joj posavetovala da popije vode i malo prilegne. Posavetovala sam joj da ode u sobu na spratu, iako nije htela, jer je tamo tiše i mirnije. Onda sam čula užasne krike. Ja i druga ćerka smo otrčale gore, sve vreme smo čule neko lupanje. Samanta je vikala i pitala nas da li je takav osećaj kad se umire - seća se Marija.

Toksikološkim nalazom nije utvrđeno prisustvo nikakvih supstanci koje bi je odvele u smrt.

Marija smatra da su krivac za sve žvake koje je Samanta stalno žvakala. Mrtvozornik kome je to rekla istraživao je i tu mogućnost.

- Ja sam primećivala da Samanta stalno ima žvaku u ustima, ali tek kada sam čistila njenu sobu nakon što je preminula našla sam gomilu omotača i računa i shvatila kolika je to ogromna količina žvaka. Sigurno je uzimala dva paketa žvaka dnevno - kaže Marija. Pošto drugog objašnjenja za smrt ćerke nema, kaže da je uverena da su krivac žvake.

- Istraživala sam posle i saznala da mnogo žvaka uzrokuje pad soli u ljudskom telu. Razgovarala sam i sa mrtvozornikom koji kaže da ne može da isključi tu mogućnost. Ja i 10 godina kasnije ne znam tačan uzrok - zaključuila Marija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija