• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

23.03.2024

11:00

Devojka sušila kosu, a 20 minuta kasnije usledio je šok! Zbog nesreće sa fenom morali su da joj amputiraju ruku (VIDEO)

Youtube Printscreen/ ABC News 4

Zdravlje

Devojka sušila kosu, a 20 minuta kasnije usledio je šok! Zbog nesreće sa fenom morali su da joj amputiraju ruku (VIDEO)

Podeli vest

Meri Vilson, koja je grumerka po profesiji, izgubila je skoro celu ruku nakon što ju je istopila u čudnoj nesreći sa fenom.

 

 

Zbog opekotina 3. stepena, koje su došle do samih kostiju, morali su devojci da amputiraju ruku.

Ona se onesvestila na podu dok je sušila kosu, a probudila se 20 minuta kasnije kada je videla kako joj je jedna ruka potpuno unakažena.

Hitan amputacija ruke

Meri je pretrpela je teško oštećenje nerava u šaci i zglobu, zbog čega su morali hitno da je amputiraju. Ona je zadobila opekotine 3. stepena, koje su prodrle do kostiju.

Zapravo, Meri je sušila kosu, kada ju je udarila struja, zbog čega se onesvestila. Probudila se tek kada ju je pronašao partner, nakon 20 minuta, koji je došao da vidi šta radi. 

Meri je rekla da ju je naglo probudila vriska - "tvoja ruka, tvoja ruka".

- Gledala sam svoju ruku. Čak nisam ni registrovala da je to deo mene - rekla je Meri,

Fen nije imao sistem za automatsko isključivanje kao drugi tipovi, što znači da je temperatura ostala na visoka tokom zastrašujuće nesreće.

Foto: Freepik

fen i presa za kosu

Stravična nesreća dogodila se 7. februara, navodi 15 njuz.

Oporavlja se od čudne nesreće

Nakon operacije i narednih mesec dana, provela je umotana u zavoje.

- Najveći problem je što nisam u stanju da radim jednostavne stvari koje želim ili stvari traju mnogo duže.

Meri se oporavlja kući od čudne nesreće, ali se sada plaši da bi njena amputacija mogla da znači kraj njene karijere sa dragim životinjama.

- To zaista stavlja u perspektivu sva druga pitanja kojima sam se bavila u životu pre šest meseci, a koja su tako beznačajna za stvari kroz koje sada moram da prođem ili izazove koje ću kroz koje treba proći u budućnosti - rekla je za "WSFA".

Ipak, Meri sada čeka sledeće korake, jer uskoro treba da dobije protezu.

- Još uvek ću živeti svoj život punim plućima. To je samo ruka. Šta je ovo, 10 posto mog tela Gubitak ruke može biti nešto što menja ko sam, ali to ne znači da me to definiše u svemu - rekla je optimistično ova devojka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija