• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.03.2024

22:00

Ova beba je opčinila milione ljudi! Zbog njenih snimaka usijane su mreže - kada se nasmeje nastaje prava čarolija (VIDEO)

tiktok/printscreen/thecutestbabydaisy

Dom i porodica

Ova beba je opčinila milione ljudi! Zbog njenih snimaka usijane su mreže - kada se nasmeje nastaje prava čarolija (VIDEO)

Podeli vest

Mnogi ljudi često kažu kako su sve devojčice lepe, međutim, zaista ima onih koje osvajaju neobičnom lepotom. Jedna od njih je Dejzi beba čiji video snimci na Tik Toku imaju milione pregleda.

Dejzi ima prelepe plave oči ali ono što osvaja ljude je njen osmeh.

Milionski pregledi

Njena mama redovno na ovoj društvenoj mreži postavlja snimke svoje devojčice koja pravi najslađe izraze lica koje ste ikad videli. Kad se osmehne i pokaže svoj osmeh sa tek niklim malenim zubićima nastaje čarolija koja topi i najtvrđa srca. Ona je već zvezda na društvenim mrežama pa njeni viralni snimci imaju i po 9 miliona pregleda. 

 

 

Na jednom od poslednjih snimaka koji je njena majka postavila na mreže vidi se Dejzi koja je odevena u svoju omiljenu princezu iz bajke Elzu, dok u rukama drži igračku sa njenim likom. 

 

@thecutestbabydaisy Oh my gosh! You are so sweet,My little daisy 🩵🌸 @Disney #frozen #disney #adorable #cute #toddlersoftiktok #singing ♬ original sound - Daisy

 

Već na sledećem snimku Dejzi sa žarom maže svoje usne u crvenu boju, sjajem koji je pozajmila od majke. 

Njena mama je na ovaj video snimak ostavila komentar  

- Ona je devojka kao i njena mama 

 

 

 Usledili su brojni komentari, a mnogi pratioci su jednoglasno zaključili da je Dejzi najslađa beba na svetu.

- Ima božanstvene oči, nadam se da će joj ta boja ostati i kad odraste.

- O moj Bože! Potpuno je neodoljiva.

- Ne postoji ništa slađe na svetu od jedne ovakve bebe.

- Sviđaju mi se njene oči izgleda kao lutka.

- Ova beba je nešto najslađe što ćete videti danas. kad god želim da se razveselim ja odem na profil njene mame i gledam neodoljive snimke male Dejzi - bili su samo neki od komentara na snimke.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija