• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.12.2019

11:00

(VIDEO) ZOGOVIĆ UPOZORIO MILA: Mnogi su  2000 godina pokušavali da slome vrat CRKVI, zna se kako su prošli!

Balkan

(VIDEO) ZOGOVIĆ UPOZORIO MILA: Mnogi su 2000 godina pokušavali da slome vrat CRKVI, zna se kako su prošli!

Podeli vest

Poslasnik Demokratskog fronta Milun Zogović postavio je u crnogorskom parlamentu otvoreno pitanje predsedniku Milu Đukanoviću zašto danas kidiše na SPC, podsećajuci da je nekada drugačije govorio. Zogović je istakao i da su mnogi 2000 godina pokušavali da slome vrat Crkvi i da se zna kako su prošli

Zogović je naglasio da je Đukanović izdao sve ideologije u prošlosti i da je materijalizam jedina njegova ideologija:

"Danas se postavlja pitanje zašto Đukanović kidiše na Srpsku pravoslavnu crkvu. Dve hiljade godina mnogi su pokušali da otimaju hramove i imovinu i zna se kako su prošli".

AKO IMATE IOLE PAMETI... Milogorci dobili LEKCIJU IZ ISTORIJE od patrijarha Irineja!

Zogović je naglasio da su danas samo pravi Srbi i Crnogorci u Crnoj Gori ustali u odbranu SPC.

"Tri decenije za vaše apsolutističke vlasti uz Crnoj Gori tradicionalni Crnogorci i Srbi su čuvali mir u Crnoj Gori, očekujuću da će neko s druge strane biti zahvalan i shvatiti koliko je nama stalo do očuvanja mira u Crnoj Gori, jer Crna Gora nije ništa više vaša država, gospodine Đukanoviću, nego što je naša. Međutim, danas mir je u vašim rukama i mi nemamo alternativu nego da branimo naše hramove i naše svetinje", poručio je Zogović.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija