• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mediji

02.04.2023

14:18

MANDIĆ VERUJE U POBEDU MILATOVIĆA! "Imamo veliku priliku da raskrstimo sa režimom Mila Đukanovića!"

Tanjug/AP

Balkan

MANDIĆ VERUJE U POBEDU MILATOVIĆA! "Imamo veliku priliku da raskrstimo sa režimom Mila Đukanovića!"

Podeli vest

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić poručio je, nakon glasanja Zagoriču u drugom krugu predsedničkih izbora, da očekuje veliku narodnu pobedu.

- Moja porodica i ja smo obavili građansku dužnost. Imamo veliku priliku da raskrstimo sa režimom Mila Đukanovićakazao je Mandić.

On je istakao da je ovo jedan od najvažnijih dana za Crnu Goru i da se oko 2.500 aktivista Demokratskog fronta nalazi na biračkim mestima širom Crne Gore, sprečavajući potencijalnu izbornu krađu.

- Petnaest dana smo obilazili naše glasače. Pozvali ih da svi izađu na izbore, a naš kol centar potvrdio da će oni izaći i dati podršku kandidatu Jakovu Milatoviću kako bi se ispunio najvažniji cilj da Crna Gora krene napred, a ona ne može krenuti napred dok se ne oslobodi Mila Đukanovića i njegovog režima - rekao je on.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija