• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/24sata

18.05.2023

14:18

DRAMA U ZAGREBAČKOJ ŠKOLI! DETE SLALO FOTOGRAFIJE PIŠTOLJA I METAKA! Policija sve zatvorila, učenicima rečeno da ne izlaze iz učionica!

Pixabay

Balkan

DRAMA U ZAGREBAČKOJ ŠKOLI! DETE SLALO FOTOGRAFIJE PIŠTOLJA I METAKA! Policija sve zatvorila, učenicima rečeno da ne izlaze iz učionica!

Podeli vest

Dečak osmog razreda jedne osnovne škole u Zagrebu, poslao je fotografije sa mecima i oružjem drugim učenicima u školi, saznaje 24sata.

Zbog svega je reagovala policija i na neko vreme je zatvorila školu, a učenicima je rečeno da ne izlaze iz učionica. Učenik, kako saznaje 24sata, u trenutku kad je poslao fotografije nije bio u školi. 

- Policija je došla i razgovarala s nekim učenicima. Pozvali su nas roditelje da dođemo po decu. Još uvek se tresem od straha. Noge su mi se odsekle - u dahu je rekla govori majka učenika koja je došla po svoje dete u školu.

- Imali smo situaciju u školi zbog čega smo po protokolu morali da kontaktiramo policiju. Možemo samo reći da deca, nastavnici ni ostali radnici naše škole nisu bili ni u jednom trenutku ugroženi. O detaljima ne možemo da govorimo, ali još jednom naglašavamo da nije bilo nikakve opasnosti jer se držimo svih bezbednosniih protokola - rekla je direktorka škole hrvatskom portalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 11 meseci

usrali se samo kad je spomenuto ugrozavanje njihove djece,a imejavali se na nasu tragediju.G...a iz lijepenjihove.Ovo ne pisem iz mrznje prema bilo kome,vec iz gneva na pisanje nekih njihovih glasila komentari bili sarkasticni i tendenciozni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15