• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.03.2024

16:22

Došlo je vreme da se konj osedla! Zoran Milanović podnosi ostavku!

printscreen

Balkan

Došlo je vreme da se konj osedla! Zoran Milanović podnosi ostavku!

Podeli vest

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović se, par sati nakon što je objavio iznenađujući datum izbora, iznenada pojavio u centru Zagreba na pres konferenciji SDP-a zajedno sa Peđom Grbinom.

Kako "Jutarnji list" nezvanično saznaje, Milanović će dati ostavku na poziciju predsednika Hrvatske i biti SDP-ov kandidat za premijersku poziciju.

- Čas je kucnuo na moja vrata, nametom stanovitog Turudića. To nije kap koja je prelila čašu nego septičku jamu. Svi legalni i legitimni načini pokušaja da se to dokine i spreči su završili sa još većim zulumom. Došlo je vreme da se konj osedla. Okupićemo saborsku većinu za vladu nacionalnog spasa i punog gasa krenuti u čišćenje smeća koje je AP ostavio iza sebe. Reke pravde dolaze. Obećavam odlučnu i čistu vlast. Zabranićemo im povratak na dugo. Pozivam sve stranke na okupljanje - rekao je, između ostalog, na pres konferenciji Milanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija