• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

08.07.2020

08:39

OSTAVILA ĆERKICU (3) SAMU I OTIŠLA S LJUBAVNIKOM, dete posle 8 dana UMRLO OD GLADI!

Vesti

OSTAVILA ĆERKICU (3) SAMU I OTIŠLA S LJUBAVNIKOM, dete posle 8 dana UMRLO OD GLADI!

Podeli vest

Žena iz Tokija uhapšena je u utorak pod sumnjom da je trogodišnju ćerku ostavila samu u kući više od nedelju dana i otišla sa ljubavnikom, zbog čega je devojčica umrla od gladi, saopštila je policija


Saki Kakehaši (24) priznala je zločin, navela je policija, dodajući da se veruje da je ona redovno zapostavljala i zlostavljala ćerku Nou.


Prijatelj Kakeši potvrdio je da je ona često odlazila iz kuće na po nekoliko dana ili se vraćala kasno noću, a ćerku ostavljala bez nadzora.

Rezultati obdukcije pokazuju da je Noa umrla od teške dehidracije i gladi, prenosi Kojodo.

Sumnja se da ju je majka ostavila samu osam dana početkom juna, kako bi otišla u posetu dečku koji živi u prefekturi Kagošima.

Kakeheši je istražiteljima rekla da nije očekivala da će Noa umreti i da je verovala da je "u redu" da je ostavi samu u stanu, u kojem su živele same nakon razvoda 2017. godine.

Ona je pozvala hitnu pomoć kada se vratila s puta 13. juna, a Noa je proglašena mrtvom u bolnici.

Devojčica je imala i osip jer joj pelena očigledno nije dugo menjana, a u stanu je pronađena velika količina razbacanog đubreta.

Tokom dobrovoljnog ispitivanja pre nego što je uhapšena, Kakeheši je rekla da se Noa razbolela nekoliko dana pre smrti, ali da nije imala novca da je odvede kod lekara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija