• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.03.2022

16:42 >> 16:49

(VIDEO) POMERIO MAŠINU TEŠKU NEKOLIKO TONA! SNIMAK ZA NEVERICU, pogledajte šta je oluja uradila  AVIONU!

Pixabay

Vesti

(VIDEO) POMERIO MAŠINU TEŠKU NEKOLIKO TONA! SNIMAK ZA NEVERICU, pogledajte šta je oluja uradila AVIONU!

Podeli vest

Šokantan snimak kruži internetom, jak vetar napravio pravu dramu na aerodromu

Naime na snimku se može videti kako usled oluje, na aerodromu u Almatiju jaki vetrovi uspeli su da pomere avion!


Oglasila se avio kompanija koja je za Sputnjik izjavila da putnika u trenutku incidenta u avionu nije bilo, kao i da avion nije oštećen.

Podsetimo u samo par dana zabeležene su velike oluje u Rusiji - Snažan vetar, sneg i kiša besne Moskvom. U subotu je izdato upozorenje da će se nevreme i udari vetra do 20-25 metara u sekundi nastaviti danas tokom celog dana

U subotu je do šest sati po moskovskom vremenu (pet sati po srednjoevropskom) vetar oborio 35 stabala, a oštećeni su i automobili, a obilne kiše pogodile su danas istočnu Australiju, a vlasti su izdale naredbu za evakuaciju hiljada stanovnika zbog poplava, po drugi put ovog meseca, i upozorile da će vremenske nepogode verovatno potrajati i u narednom danu

Ponegde je palo oko 280 mm kiše u poslednja 24 sata, a sa porastom nivoa reka, stanovnicima grada Lismor na severu Novog Južnog Velsa, koji su bili najteže pogođeni rekordnim poplavama pre mesec dana, naređeno je da se evakuišu danas do poslepodneva, prenosi Rojters.

Bonus video

Opširnije čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija