• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.09.2022

10:55

DRAMA KRAJ KRALJIČINE SAMRTNE POSTELJE ZBOG MEGAN! Čarls je juče javno poslao poruku sinu i snaji, ali britanski tablodii otkrivaju detalje iz Balomorala: "Ne dovodi je!"

Reuters

Vesti

DRAMA KRAJ KRALJIČINE SAMRTNE POSTELJE ZBOG MEGAN! Čarls je juče javno poslao poruku sinu i snaji, ali britanski tablodii otkrivaju detalje iz Balomorala: "Ne dovodi je!"

Podeli vest

Novi britanski kralj Čarls III obratio se juče naciji, prvi put nakon smrti svoje majke kraljice Elizabete II, u govoru je "pružio ruku pomirenja" svom otuđenom sinu princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl, međutim, sada su se pojavile šokantne informacije

Čarls je zvanično proglasio starijeg sina Vilijama princem od Velsa, a spomenuo je i svoju ljubav prema mlađem, koji je pre dve godine napustio kraljevsku porodicu i sa suprugom, glumicom Megan Markl, preselio se u Ameriku.

- Takođe želim da izrazim svoju ljubav prema Hariju i Megan dok nastavljaju da grade svoje živote u inostranstvu - rekao je Čarls, a mnogi su njegove reči protumačili kao pokušaj pomirenja sa odmetnutim sinom.

Međutim, ubrzo posle kraljevog obraćanja naciji, britanski tabloidi objavili su detalje drama koja se navodno odigravala u škotskom zamku Balmoral u poslednjim časovima života kraljice Elizabete.

Dejli mejl navodi da je Čarls izričito naredio Hariju da ne dovodi Megan u Balmoral, iako su se svi ostali bliski članovi porodice okupli kraj samrtne postelje njegove majke.

Britanski mediji podsećaju da je princ Hari uvek bio izuzetno privržen svojoj baki, sa kojom je imao blizak odnos.

Foto: AP/Frank Augustein

Megan Markl nepoželjna, tvrde britanski tabloidi

Tabloid San navodi da je princ Hari je bio u Frogmoru kada je dobio poziv od oca koji ga je zamolio da ne dovodi Megan u Škotsku.

- Čarls je rekao Hariju da nije u redu da Megan bude u Balmoralu u vreme ovako velike tuge. Rečeno mu je da ni Kejt ne ide, kao i da će poseta biti ograničena samo na članove najuže biološke porodice - rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za San.

Izvor je rekao da je Čarls posebno naglasio da Megan neće biti dobrodošla u Balmoralu.

S druge strane, Dejli mejl spekuliše o tome šta se zaista dogodilo. Dok neki tvrde da su se Hari i Megan složili sa odlukom da, pošto ne ide Kejt, ni Megan ne ide u Balmoral, drugi kažu da je Čarls i bukvalno zabranio pristup Marklovoj. Ostatak porodice je to, spekuliše birtanski tabloid, dočekao sa olakšanjem.

Podsetimo, Hari i Megan imali su napet odnos sa kraljevskom porodicom otkako su odstupili sa mesta starijih članova porodice u januaru 2020. Tokom intervjua sa Oprom Vinfri u martu 2021, princ Hari je otkrio da je u jednom trenutku otac čak prestao da mu odgovara na pozive.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija