• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.07.2022

17:33

MEGAN MARKL IZGLEDA NEVEROVATNO DOBRO ZAHVALJUJUĆI OVIM NAVIKAMA! Vojvotkinja otkrila tajnu svoje forme!

Ljubav

MEGAN MARKL IZGLEDA NEVEROVATNO DOBRO ZAHVALJUJUĆI OVIM NAVIKAMA! Vojvotkinja otkrila tajnu svoje forme!

Podeli vest

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, je nadaleko poznata po svojoj lepoti i vitkoj figuri. Iako je rodila dvoje dece, nekadašnja glumica izgleda neverovatno

Nije iznenađenje da joga i pilates igraju važnu ulogu u Meganinom fitnes režimu. Njena majka, Dorija Ragland, bivša je instruktorka joge. Poznato je da supruga princa Harija ima uravnotežen pristup svom blagostanju - ali koje druge tehnike za zdravlje i fitnes koristi lepa Megan da bi ostala u formi, kako fizički tako i mentalno?

Sada su otkrivene neke od najvećih fitnes tajni i navika koje čine rutinu Megan Markl kojom ona postiže dobro zdravlje i psihičku stabilnost. Ako želite zdrav način razmišljanja i zategnutu figuru kao Megan, razmislite o ovim savetima koje je podelila sa nama.

Investirajte u sebe 

- Dajem sebi luksuz da stanem, da se zaustavim na neko vreme. Svi smo tako neverovatno zauzeti i žongliramo sa toliko stvari istovremeno, ali uvek odvojim sat vremena da se samo dekompresujem, gledam TV, priljubim se sa svojim psima i uživam u čaši vina. To je sve deo investicije. To je balans - rekla je Megan.

Foto: Mark Large/Reuters

Megan Markl

Vežbajte jogu

- Moja mama je bila instruktor joge tako da mi je ta navika u krvi. Obožavam intenzivne časove vinjase (deo joga časa koji doprinosi razvoju nekoliko telesnih i mentalnih kvaliteta: fleksibilnost, snagu, izdržljivost i balans. Posebno uživam u fantastičnom hip-hop-u u mračnoj prostoriji uz sveće. Najbolji osećaj!

Ostanite motivisani

- Moje zdravlje, moje stanje duha, osećaj koji imate nakon treninga, sve ove stvari me teraju da stanem na strunjaču ili idem u teretanu. Ponekad ideja o vežbanju zvuči apsolutno užasno, ali uvek se podsećam kako će se posle toga osećati dobro. Euforično, skoro savršeno i moćno!

Nije vam potrebno članstvo u teretani

- Sve to radim sama, pratim vežbe preko DVD-ova kod kuće ili idem sama na trčanje. Mislim da ako možete da se motivišete, to je već pola dobijene bitke.

Meditirajte kroz vežbu

- Trčanje je oduvek bilo moj oblik pokretne meditacije u kojoj uživam jer mi omogućava da izađem iz misli koje me okupiraju i svih obaveza o kojima razmišljam. Ipak, ponekad radim i sa ličnim trenerom.

Probajte pilates

Govoreći o pilatesu koji koristi mašinu koja se fokusira na sagorevanje i kondicioniranje masti u celom telu, vojvotkinja je istakla:

- To je zaista najbolje što možete da uradite za svoje telo. Primećujete kako se vaše telo odmah menja, posvetite se ovome na samo dva termina u teretani i videćete razliku. 

Foto: Shutterstock

Trenirajte sa prijateljem

- Želim da dođem u Veliku Britaniju da vežbam sa Raselom (Bejtmanom), osnivačem SBC-a. Moja prijateljica Mili Mekintoš oduševljena je njegovim vežbama, pa ću je pozvati da zajedno imamo čas sledeći put kada budem u Londonu. Sve mi to predstavlja veliku motivaciju i istinsko zadovoljstvo.

Prigrlite svoju osobenost

Vojvotkinja podstiče ljude da prihvate svoju jedinstvenost, za zdrav duh i pristup samopouzdanju tela. Megan je rekla:

- Kada se pogledam u ogledalo, vidim svoje pege. I volim ih. To sam ja i potpuno sam ponosna na to.

Ne zaboravite da dišete

Posvećivanje vremena dubokom disanju, makar samo na minut, može pomoći da usporite i postignete mir. Pravljenje redovnih pauza ako imate užurban način života može učiniti čuda za vaše mentalno zdravlje. Vojvotkinja uživa u disanju "polako i pažljivo" i to je obavezni deo njenog zdravog načina života.

BONUS VIDEO:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija