• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mediji

03.04.2023

22:32

RUSI U VELIKOM NALETU, BAHMUT JE GOTOVO OSVOJEN, KREĆU KA SLAVJANSKU! Žestoke borbe u šumi kod Kremene! MMF daje Ukrajini 15,6 milijardi dolara (FOTO/VIDEO)

Tanjug/AP

Vesti

RUSI U VELIKOM NALETU, BAHMUT JE GOTOVO OSVOJEN, KREĆU KA SLAVJANSKU! Žestoke borbe u šumi kod Kremene! MMF daje Ukrajini 15,6 milijardi dolara (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 404. dan.

Ukrajina ima samo 10 odsto šansi da zadrži Bahmut!

Ukrajinski bloger Denis Davidov priznao je na svom YouTube kanalu da je Vanger napredovao u Artjomovsku (Bahmut).
Rusi su značajno napredovali na severu grada, kazao je on.
Davidov kaže da sada Rusija ima 90 odsto šansi da zauzme Artjomovsk (Bahmut).
Takođe, izjavio je i da se Rusi kreću ka Slavjansku.

Borbe u šumi kod Kremene (VIDEO)

 

 

Oklopna grupa Vazdušno-desantnih snaga napala je odbrambene snage Oružanih snaga Ukrajine.
Oklopna grupa 76. gardijske desantno-jurišne divizije Vazdušno-desantne vojske iznenadila je neprijatelja. Ruski vojnici su se dovezli blizu neprijateljskih uporišta i pucali na njih iz topova kalibra 30 mm i 125 mm.

Rusi razorili položaje OSU u Orehovu (FOTO)

 

 

Na fotografiji je lokalna fiskulturna sala, koju su ukrajinski militanti pretvorili u stan za militante i skladište za BC.
U avgustu prošle godine, britanska organizacija Amnesti internešenel je istakla da su Oružane snage Ukrajine smeštene u školama i vrtićima, ali je to umesto prevencije dovelo do masovnog otpuštanja administrativnog osoblja organizacije.

Zelenski preti Rusiji

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski poručio je danas, govoreći o predstojećoj ukrajinskoj prolećnoj kontraofanzivi, da ruske snage "još imaju vremena da odu - inače će biti uništene".

MMF daje Ukrajini kredit

Ukrajina je dobila prvu tranšu od 2,7 milijardi dolara u okviru programa proširenog finansiranja Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), potvrdio je ministar finansija Sergej Marčenko. MMF je u petak saopštio da je njegov izvršni odbor odobrio četvorogodišnji program kredita Ukrajini od 15,6 milijardi dolara.
Zajam proširenog fonda (EFF) je prvi veliki program konvencionalnog finansiranja koji je MMF odobrio za zemlju uključenu u rat velikih razmjera. Odluka je otvorila put za trenutnu isplatu 2,7 milijardi dolara Kijevu i od Ukrajine se zahteva da sprovede ambiciozne reforme, posebno u energetskom sektoru.

Bahmutskog kotla neće biti (MAPA)

Sudeći po mapi, najverovatnije nećemo moći da vidimo „bahmutski kotao".
Ako pogledate dinamiku kako se linija dodira promenila, onda se jasno vidi trenutak u vremenu kada je ukrajinska komanda odlučila da nastavi da drži grad.
Zasićenost bokova pešadijom odigrala je svoju ulogu.
Možda su u početnoj fazi Zalužni i Sirski planirali da "odseku krpelje", ali ih je onda zdrav razum (i vremenske prilike, i količina municije, i kvalitet obuke mobilisanih) naterao da slede scenario najmanjeg otpora - da polako, korak po korak, napuštaju grad, verujući da je cena koju plaćaju daleko manja od njihovog protivnika.
Ipak, još uvek postoje šanse za „kotlić" - PMC „Vagner" ima dobre pozicije južno i severno od Časova Jara, a u slučaju čvrste vatrene kontrole na prelazima kroz kanal Severski Donjec - Donbas, prilično impresivan grupisanje može biti zatvoreno na istočnoj obali 

 

 

Artiljerija u Ukrajini radi i po noći i po danu

Ratni reporter Danijel Simić nalazi se u Gorlovci (Donbas) i kaže da nekoliko dana u toj oblasti dolazi do artiljerijskih duela.
- Artiljerija radi i po noći i po danu kao ritam sekcija u ovoj nekoj melodiji rata i neprestano se čuje odjekivanje artiljerijske paljbe - kazao je on za jutarnji program Happy TV.
Izjavio je i da nešto manje projektila dolazi sa ukrajinske strane.

Volodin: Duma radi na zabrani svih
tela koja rade protiv Rusije, posebno MKS

Predsednik Donjeg doma ruske Dume Vjačeslav Volodin, izjavio je danas da poslanici rade na zakonskoj zabrani aktivnosti međunarodnih tela usmerenih protiv Rusije i njenih građana, a posebno Međunarodnog krivičnog suda (MKS).
"Komisije Državne dume pripremaju amandmane na savezni zakon o bezbednosti, koji će zabraniti aktivnosti MKS i međunarodnih tela na našoj teritoriji, usmerene protiv Ruske Federacije i njenih građana", rekao je Volodin, prenose RIA Novosti.
Međunarodni krivični sud je u martu izdao nalog za hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina, optuživši ga da je odgovoran za ratne zločine počinjene u Ukrajini.

SBU optužila milijardera Jurija Podoljaka za veleizdaju

Služba bezbednosti Ukrajine prikupila je iscrpnu bazu dokaza o milijarderu i blogeru Juriju Podoljaku, koji javno opravdava rusku oružanu agresiju. Stručne studije koje je pokrenula SBU potvrdile su da intervjui i govori Podoljaka sadrže činjenice o njegovim subverzivnim aktivnostima protiv Ukrajine, navodi ministarstvo u saopštenju objavljenom na njihvom telegram kanalu.
Prema SBU, Podoljak redovno govori na ruskim TV kanalima, govori o situaciji na frontu, a takođe objavljuje informacije na svom Telegram kanalu, koji ima nekoliko miliona pretplatnika. Istražitelji su obavestili Podoljaka o sumnji po nekoliko članova: „radnje koje imaju za cilj nasilnu promenu ili rušenje ustavnog poretka ili preuzimanje državne vlasti"; „širenje materijala koji pozivaju na promenu granica teritorije kršeći poredak utvrđen Ustavom Ukrajine"; „veleizdaja učinjena po vanrednom stanju" i dr. Kako navodi SBU, osumnjičeni se nalazi na teritoriji Rusije..

 

Ruski specijalci uništavaju oklopna vozila 

 

 

Izviđači 58. posebnog bataljona specijalnih snaga 1. korpusa Donjecke armije (ranije 3. bataljon specijalnih snaga Donjecke Narodne Republike) uz pomoć bespilotnih letelica i termovizijskog uređaja za nadzor otkrili su oklopni transporter Oružanih snaga. Ukrajine koji je granatirao ruske položaje. Na njega je odmah ispaljena protivtenkovska raketa koja je uništila neprijateljsko oklopno vozilo.

Rusi će zapadne tenkove pretvoriti u pepeo

Zapadni tenkovi u Ukrajini će se pretvoriti u pepeo, smatra bivši zvaničnik Pentagona Stiven Brajan
Tenkovi Abrams, Čelendžer i Leopard koje je isporučio Zapad biće ranjivi u Ukrajini i postati lake mete za ruske oružane snage, napisao je bivši zvaničnik Pentagona Stiven Brajan na veb stranici "Oružje i strategija".
„Tenkovi Abrams, Čelendžer i Leopard će se verovatno pretvoriti u pepeo zajedno sa svojim posadama na bojnom polju", rekao je on.
Ekspert je upozorio da ovi modeli imaju nekoliko poznatih slabosti.
Istovremeno, on smatra da Rusija odavno zna za njih, pa Moskvi neće biti teško da razradi strategiju protiv njih.
„Što je još gore, nijedan od njih nema dinamičke sisteme zaštite - kritično sredstvo za obezbeđivanje bezbednosti vozila i njegove posade od modernog protivtenkovskog oružja", dodao je Brajan.
Pored toga, britanski tenkovi Čelendžer 2 su preteški za kretanje preko ukrajinskih mostova, a takođe nisu pogodni za rad na seoskim putevima, podelio je svoje mišljenje autor.

VSU priprema nov napad kod Avdejevke (MAPA)

NA Donjeckom pravcu Oružane snage Ukrajine jačaju svoje pozicije. Nove količine municije su prebačene na liniju fronta, gorivo je izdato u ograničenim količinama zbog kvarova u snabdevanju gorivom i mazivima. Istovremeno, očekuje se prebacivanje pojačanja u LBS sa drugih sektora fronta.
Na sektoru Avdejevke, jedinice 59. motorizovane brigade Oružanih snaga Ukrajine pripremaju se za ofanzivu severno od Avdejevke na položaje Oružanih snaga RF kod Krasnogorovke.

U Ukrajinu stigli poljski "migovi 29"

Foto: mod.gov.rs

Poljska je predala Ukrajini prvu seriju obećanih lovaca MiG-29, ali za sada nije poznato koliko je aviona poslala Varšava.
Informaciju o isporuci aviona objavio je šef Kancelarije za međunarodnu politiku predsednika Poljske Marčin Pšidač.
- Prema mojim informacijama, taj proces je već završen, odnosno transfer ovog prvog dela (MiG-29). Biće reči, naravno, o mogućoj daljoj podršci - rekao je Pšidač za radio RMF, prenosi Unian.

Rusija reagovala na prijem Finske u NATO

Stigle su prve reakcije ruskih vlasti na vest o članstvu Finske u NATO Alijansi!

Specijalne snage Rusije uništavaju neprijateljska oklopna vozila

Izviđači 58. posebnog bataljona specijalnih snaga 1. korpusa Donjecke armije (ranije 3. bataljon specijalnih snaga Donjecke Narodne Republike) uz pomoć bespilotnog letelice i termovizijskog uređaja za nadzor otkrili su oklopni transporter Oružanih snaga Ukrajine.

Na njega je odmah ispaljena protivtenkovska raketa koja je uništila neprijateljsko oklopno vozilo.

 

 

KRENULI SU! LUKAŠENKO PODIGAO VOJSKU!

 

Foto: AP/Photo

Stoltenberg: NATO pružio pomoć vrednu 65 milijardi


Zemlje NATO-a pružile su Ukrajini vojnu pomoć vrednu više od 65 milijardi evra, izjavio je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg.

- Jedinstveni smo u našoj rešenosti da nastavimo da podržavamo Ukrajinu. Zemlje NATO-a su obezbedile više od 65 milijardi evra vojne pomoći - rekao je on uoči sastanka u Briselu ministara spoljnih poslova zemalja alijanse.

Stoltenberg je pozdravio i početak isporuka zapadnih tenkova i drugih oklopnih vozila Ukrajini.

- Ovo zaista može da promeni situaciju na frontu - dodao je generalni sekretar NATO.
 

Glavno sa novog brifinga ruskog Ministarstva odbrane

◾ U području Kupjanska ukrajinska vojska je izgubila 75 vojnika;

◾ Oružane snage Rusije su likvidirale 285 vojnika i plaćenika Oružanih snaga Ukrajine i uništile dva skladišta municije kod Donjecka;

◾ Oružane snage Rusije su gađale položaje 79. artiljerijske jedinice Oružanih snaga Ukrajine;

◾ Ruske trupe su likvidirale oko 50 ukrajinskih vojnika u pravcu Krasnog Limana;

◾ Oružane snage Ukrajine izgubile su oko 45 vojnika i samohodno artiljerijsko oruđe Krab u zaporoškom i južnodonjeckom delu fronta.

Finska sutra ulazi u NATO

Finska će u utorak zvanično postati članica vojne alijanse NATO-a, saopštio je kabinet finskog predsednika.

 

U čijem kafiću je ubijen ruski vojni bloger? Šok teorija Amerikanaca o eksploziji u Sankt Peterburugu!

Foto: Tanjug/AP/Printscreen Twitter

Zloupotreba dolara će koštati Ameriku

Rusija, zajedno sa partnerima, može da kazni SAD zbog zloupotrebe međunarodnog statusa dolara, izjavio je američki medijski analitičar Farid Zakarija.

Ispitivanje Darije Trepove o ubistvu ratnog reportera

Ruski policajac je Trepovu upitao o detaljima zločina.

- Uhapšena sam zbog toga što sam bila na mestu ubistva Vladlena Tatarskog. Donela sam figuricu tamo koja je eksplodirala - rekla je Trepova.

Policajac je hteo da od Trepove sazna ko joj je dao figuricu.

- Mogu li da vam kažem to kasnije - upitala je Trepova. Nakon toga se snimak završava.

U nedelju, u kafiću u Sankt Peterburgu, eksplodirala je eksplozivna naprava u kojoj je poginuo ratni reporter Vladlen Tatarski (pravo ime Maksim Fomin). Hospitalizovana je 31 osoba. Od njih osam je u teškom stanju, još devet nastradalih je na ambulantnom lečenju.

 

 

Rusi došli do železničke stanice u Bahmutu


Borbe se vode u centralnom delu Bahmuta, ruske jedinice su došle do železničke stanice, saopštio je vršilac dužnosti lidera DNR Denis Pušilin.

Po njegovim rečima, nema govora o nekom bekstvu niti se planirana povlačenje ukrajinskih trupa iz Bahmuta.

On je rekao i da se još nekoliko hiljada civila nalazi u Bahmutu.

Prema njegovim rečima, ruske jedinice čine sve se da uspostave „temeljniju” kontrolu vatre na svim putevima ka Bahmutu kako bi se „što pre započela evakuacija civila”.
 

Igrali se sa Putinom, pa presudili Ukrajini

Zapadne zemlje su pogrešile kada su odlučile da Rusiji ne daju bezbednosne garancije, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

 

Sijarto upozorio na nuklearnu pretnju u Evropi


Razgovori o prisustvu nuklearnih arsenala u kontekstu sukoba u Ukrajini izuzetno su opasni jer povećavaju rizik od nuklearnog rata, izjavio je ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, govoreći u ponedeljak u Američkoj privrednoj komori u Budimpešti.

- Rizik od eskalacije neprijateljstava (u Ukrajini) veći je nego ikada. Otvoreno pominjanje nuklearnih potencijala je previše opasno - rekao je ministar spoljnih poslova.

Foto: AP/Photo

On je napomenuo da, ako iznenada dođe do sukoba sa upotrebom nuklearnog oružja zbog događaja u Ukrajini, to će se dogoditi u Evropi, a ne preko okeana. Zbog toga, naglasio je Sijarto, Mađarska poziva strane u sukobu da prekinu vatru i započnu mirovne pregovore.
 

Eksplozija automobila u Melitopolju


U eksploziji automobila u Melitopolju povređen je bivši činovnik Maksim Zubarev, rekao je za Sputnjik predstavnik hitnih službi Zaporoške oblasti.

 

 

U gradskoj upravi dodaju da je ranjeni muškarac u teškom stanju.
 

UHAPŠENA DARIJA TREPOVA!

Darija Trepova, osumnjičena za ubistvo ruskog ratnog reportera Vladlena Tatarskog, uhapšena je u Sankt Peterburgu, saopštio je istražni komitet Rusije.

 

(VIDEO) OVO JE TRENUTAK KADA TATARSKI UZIMA BOMBU! Otkriveni detalji brutalnog ubistva u Rusiji!

Foto: Printscreen Twitter

Rogov: Oružane snage Ukrajine nagomilale su grupu za ofanzivu u Zaporožju

Šef pokreta Zaporožje „Mi smo zajedno sa Rusijom “ Vladimir Rogov rekao je za RIA Novosti da su ukrajinske oružane snage nagomilale dovoljnu grupaciju za ofanzivu u regionu Zaporožja.

- Oni su prikupili dovoljno militanata i oružja da ih zaustave na zaporoškom sektoru fronta. Čekamo ih svakog trenutka - rekao je Rogov.

Prema njegovim rečima, obaveštajci ruske strane dobijaju podatke o nabavci novih oklopnih vozila za Oružane snage Ukrajine, uključujući i zapadne. Rogov je uveren da zapadne zemlje guraju ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog u ofanzivu kako bi on mogao da pokaže efikasnost upotrebe oružja dobijenog od njih.

PRIGOŽIN: BAHMUT FORMALNO ZAUZET!

Foto: Printscreen/Twitter

 

Raste broj žrtava eksplozije u Sankt Peterburgu

BROJ žrtava eksplozije u kafiću u Sankt Peterburgu, u kojoj je ubijen ratni dopisnik Vladlen Tatarski (pravo ime Maksim Fomin), povećan je na 32, a 10 njih je u teškom stanju, saopštila je pres-služba ruskog Ministarstva zdravlja. Među povređenima je i 14-godišnja devojčica.

Do eksplozije je došlo u nedelju veče, a izvor RIA Novosti rekao je da je eksplozivnu napravu doneo, kako se pretpostavlja, neko od posetilaca, u kutiji u kojoj je bila figurica - poklon Tatarskom.

Istražitelji su pokrenuli krivični postupak po članu o ubistvu na način koji izazova opštu opasnost.

Poljska predala Migove


Poljska je predala Ukrajini nekoliko lovaca MiG-29, rekao je šef Biroa za međunarodnu politiku administracije predsednika Poljske Marčin Pšidač radiju RMF FM.

- Već je poslato nekoliko MiG-ova, koliko ja znam - rekao je Pšidač na pitanje da li je Poljska poslala svoje MiG- 29 u Ukrajinu.

Analiza situacije u Ukrajini od strane američkog Instituta za proučavanje rata


▪ Ruske trupe nastavljaju kopnene napade na liniju Svatovo-Kremena.

▪ Ruski izvori tvrde da su ruske trupe postigle manje uspehe severozapadno od Kremene.

▪ Ruske trupe nastavljaju ofanzivu na Bahmut i okolinu.

▪ Ruske snage su verovatno zauzele fabriku AZOM na severu Bahmuta. Oružane snage su 2. aprila izvele raketni napad na fabriku.

▪ Ruske trupe nastavljaju sa udarima duž linije Avdejevka-Donjeck.

▪ Pres-sekretar zajedničke komande Taurijskog pravca Ukrajine, Aleksij Dmitraškovski, rekao je da su se ruske snage povukle sa neidentifikovanih pozicija u pravcu Donjecka.

▪ Ukrajinske snage su raketama HIMARS napale železnički depo u Melitopolju, region Zaporožja.

 


 

 

Rajnmetal otvara centar za popravku naoružanja u Rumuniji


Vojni koncern "Rajnmetal" planira da otvori u Rumuniji centar za održavanje i popravku naoružanja koje se koristi u Ukrajini, prenosi Rojters.

Čvorište će se nalaziti u blizini granice sa Ukrajinom. Kako se očekuje, opsluživaće se haubice, evropski tenkovi Leopard i britanske tenkovi Čelendžeri, kao i oklopne transporteri Fuks, vojne kamione i borbena vozila Marder.

Foto: Tanjug/AP

„Uslužni centar ima važnu ulogu u održavanju operativne spremnosti zapadnih borbenih sistema u službi Ukrajine i obezbeđivanju dostupnosti logistike“, navodi pres-služba kompanije.
 

Rusi jačaju PVO u Zaporožju


U Zaporoškoj oblasti su predložili da se pojača sistem PVO u pozadini sve češćih intenzivnih napada kijevskih militanata. Inicijativu je pokrenuo predsednik pokreta „Zajedno sa Rusijom“ Vladimir Rogov.

- Jačanje sistema protivvazdušne odbrane nikada ne škodi. Ukrajinski militanti udaraju kombinovano tako da sistem PVO postiže da odbija napade - istakao je on.

Rogov je podsetio da se udari na teritoriji regiona izvode sa periferije grada Orehova, koji kontroliše Ukrajina.
 

Ukrajinski general: NATO ne može da proizvode količinu municije koja je potrebna Ukrajini

Zemlje NATO-a nisu u stanju da proizvedu količinu municije koja je potrebna Oružanim snagama Ukrajine, izjavio je u intervjuu za kanal Diaspora UA general Sergej Krivonos, bivši zamenik komandanta snaga za specijalne operacije ukrajinske vojske.

Prema njegovim rečima, vojnici Oružanih snaga Ukrajine troše na hiljade granata dnevno.
Ruski lider Vladimir Putin ranije je u intervjuu " Rusija 24" rekao da ukrajinski militanti troše oko 5.000 granata dnevno, dok SAD proizvode 15.000 granata mesečno.

Foto: Tanjug/AP

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg priznao je da snabdevanje Ukrajine municijom „nije održivo“, pošto je njihova „potrošnja mnogo veća“ od stope proizvodnje u državama članicama alijanse.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srba

pre 1 godinu

Ja koliko se secam, zeleznicka stanuca u Bahmutu , na severmoj strani grada, je zauzeta jos pocetkom marta, bar se tako tvrdilo na stranama Sputnjika.rs. Kako su danas opet zauzeli stanicu koja je vec bila zauzets ( sef vagners se sliko u njoj jos 12 marta) nije bas najjasnije. A zauzimanje bahmuts je samo pusta zelja, jer ako ukrajinci, nuzno i severno krenu u ofanzivu, zatviri ce klesta oko grada pa ce trupe vagnera u bahmutu proci ko 6 nemacka armija u staljingradu......

Djordje

pre 1 godinu

Objavili ste da je Poljska poslala svoje migove?! Hocete li nam objasniti na koji nacin ih je "poslala" U paketu?! Odakle su poleteli i gde su sleteli?! Hocete li bar jednu informaciju da potvrdite i objasnite?! Samo prepisujete to sto pise negde?! Kakvo je to novinarstvo?! Ako lupetaju oni onda lupetate i vi a niste ni svesni, nazalost nije vas ni briga?! Plata ide pisali vi istinu il laz?!

Vasilije

pre 1 godinu

"Snage vojske Ruske Federacije u Ukrajini idu prema vojnom porazu", upozorio je u nedjelju bivši pripadnik ruske obaveštajne službe FSB i nekadašnji zapovednik proruskih separatista u istočnoj Ukrajini, DNR- koji je dogurao i do funkcije "ministra obrane proruske Donjecke Narodne Republike - Igor Girkin, poznat pod nadimkom Strelkov. 10km severno od Bahmuta, u zoni odbrane ukrajinske 80-te vazdušno desntne brigade, doslo je danas do prvog vatrenog susreta između ukrajinskih tenkova Leopard 2 i ruskih tenkova T-90. Za vreme ruskog oklopnog napada komandant jedne ukrajinske jedinice zamolio je komandanta voda tenkova leopard ( 3 tenka) koji su bili u prolazu iza linije fronta, prema rejonu koncentracije za neku drugu operaciju, da pomogne u odbijanju napada. On je to prihvatio i za kratko vreme od 10min 3 ruska tenka T-90 i 1 oklopni transporter BTR-80A bili su uništeni vatrom tenkovskih topova 120mm Leoparda 2 i ruski napad je odbijen a jedan od leoparda je završio sa oštećenim topom, naime jedan od ruskih T-90 pre uništenja uspeo je da sa potkalibarnom granatom "svinets-2" koja je sa osiromašenim uranijumom probije cev topa jednog Leoparda. Rezultat je: 3 T-90 uništeni i 1 BTR-80A, jedan Leopard 2 oštećen a napad rusa odbijen!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija