• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.09.2023

13:56

Bomba Takera Karlsona! Intervjuisao čoveka koji tvrdi da je bio Obamin ljubavnik! (VIDEO)

EPA/printscreen

Vesti

Bomba Takera Karlsona! Intervjuisao čoveka koji tvrdi da je bio Obamin ljubavnik! (VIDEO)

Podeli vest

Popularni američki novinar Taker Karlson intervjuisao je Larija Sinklera, čoveka koji tvrdi da je bio gej partner bivšeg predsednika SAD Baraka Obame.

Sinkler je izjavio da se prvi put sreo sa Obamom ispred bara u Čikagu u novembru 1999. godine i tada nije znao da je on senator iz Ilinoisa. Tvrdio je da su imali dva seksualna odnosa i da su obojica koristili kokain. Istakao je da je Obama navodno kupovao kokain u njegovo ime, a da je on gledao kako budući predsednik konzumira drogu u svojoj limuzini.

Objavljeni deo razgovora sa Takerom Karlsonom tekao je ovako:

Ti si izašao jedne večeri u grad i čini mi se da si samo želeo da se zabaviš.

- Da. Bio sam ispred kluba i prišao mi je neki čovek koji mi se predstavio kao Barak Obama. Platio samo mu 250 dolara za kokain. Počeo sam da sastavljam liniju na cd-u i pro sledeće čega se sećam da je on pušio. Počeo sam da ga mazim preko butine da vidim kuda će to da me dovede. I dovelo me je upravo tamo gde sam i nameravao.

 

 

Iako si imao seksualne odnose s njim dva puta, šmrkali ste kokain, gledao si kako puši krek dva puta, nisi imao pojma ko je on.

- Nisam imao pojma ko je on.

Nameće se logično pitanje. Kakav je Obama kada je na kreku? Da li je transseksualna, biseksualan?

- Siguran sam da njemu to nije bio prvi put. Bio bih spreman da se opkladim da nie ni poslednji.

Taj čovek se kandiduje za predsednika. Pojavljuje se neverovatna iformacija da puši krek i da ima seksualne odnose sa muškarcima. Zvuči kao zanimljiva priča.

- Bila bi zanimljiva priča da je medije zanimalo da ljudima kažu istinu.

 

Karlson je najavio ovaj intervju na društvenim mrežama i obećao da će ceo razgovor biti objavljen u sredu uveče. Za samo sat vremena jednominutni video objavljen na društvenom mreži X prikupio je 4 miliona pregleda.

Inače, ovo nije prvi put da se pojavljuju ljudi u javnosti koji tvrde da je Obama još u studentskim danima koristio kokain i imao homoseksualne odnose.

Ovo, inače, nije prvi put da Sinkler iznosi ove tvrdnje o Obami. Naime, on je 2008. godine to prvi put otkrio, a kasnije i opisao u svojoj knjizi iz 2009. godine. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15