• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.10.2023

10:33

(FOTO) Dokle više?! Cela porodica masakrirana u Izraelu! Zverski zločini Hamasa zaprepastili svet, Izraelci ključaju od besa!

Reuters/Društvene Mreže

Vesti

(FOTO) Dokle više?! Cela porodica masakrirana u Izraelu! Zverski zločini Hamasa zaprepastili svet, Izraelci ključaju od besa!

Podeli vest

Cela porodica je ubijena tokom strašnog sukoba Izraela i Palestine, javljaju izraelski mediji.

I dok u Izraelu traju krvavi sukobi (u nedelju uveče su se čule glasne eksplozije u centralnom Izraelu i predgrađima Tel Aviva, a Hamas tvrdi da napada međunarodni aerodrom Ben Gurion, koji se nalazi nedaleko od Tel Aviva), na videlo izlaze razmere strašnog krvoprolića koje su pripadnici Hamasa izveli u subotu ujutru.

Ima jezivih scena otmice dece, mladih i staraca koje su Palestinci odveli u Gazu, pretpostavlja se da je u njihovim rukama oko 200 civila. Najmanje 700 ljudi je ubijeno, a više od 2.000 povređeno u Izraelu u najgorem danu krvoprolića od rata za nezavisnost 1948. godine.

Među ubijenima je cela porodica, supružnici i njihovo troje djece, prenosi Slobodna Dalmacija. Izraelci dele njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, koja u nastavku piše na hebrejskom:

- Suze ne prestaju da padaju i srce boli. Može li neko da mi objasni kako možeš da ubiješ celu porodicu tako? U ime čega? Zašto ova mala deca moraju da plate u životu? Koliko je surovosti potrebno da se to uradi? Ništa na svetu neće utešiti ili izlečiti tugu. U znak sećanja na porodicu Kedem Siman-Tov -  piše na mrežama. 

Kako je oko ponoći objavio izraelski političar Naftali Benet, porodica je ubijena u kibucu. 

 

 

- Cela porodica hladnokrvno je ubijena. Porodica Kedem: otac Džonatan, majka Tamar, 6-godišnje devojčice Šahar i Arbel i 4-godišnji dečak Omer. Pogledajte njihova srećna lica. Njihova ljubav. Sve su ih ubili palestinski teroristi u kibucu Nir-oz - napisao je pored fotografije porodice.

Inače, Tamar Kedem je pre nekoliko nedelja objavila fotografiju koju svi dele na svom Instagramu i napisala da očekuje da će ovo biti dobra godina za njih.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17