• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

26.10.2023

07:46

"Bilo je dece, to je najteže" Žena opisala potresne scene nakon masakra u Mejnu

Twitter video printscreen

Vesti

"Bilo je dece, to je najteže" Žena opisala potresne scene nakon masakra u Mejnu

Podeli vest

Jedna žena je rekla da je videla "definitivno više od desetina" ljudi kako napuštaju kuglanu gde se u sredu uveče dogodila jedna od pucnjava u Luistonu, u državi Mejn. Da podsetimo, napadač Robert Kard ubio je najmanje 22 osobe, dok policija traga za njim.

Nikol Viman Arel je opisala veliko prisustvo policije i hitne pomoći izvan kuglane nakon smrtonosnog incidenta. Arel je rekla da je videla policajce kako tapšu ljude dok su izlazili iz kuglane.

Ona se vraćala kući kada je naišla na tragičnu scenu. Videla je osobu koja je izgledala kao da je imala "krvi svuda po sebi", ali nije mogla da kaže da li je i sama povređena.

Na licu mesta je videla i decu sa porodicama.

- Bilo je dece, to mi je verovatno bila najteža stvar koju sam videla, porodice koje su izlazile odatle znajući šta se dogodilo dok su one htele da provedu veče sa najbližima - rekla je ona za CNN.

 

Sa njom je bila i njena ćerka koja se uplašila kada je videla tragičnu scenu.

- Počela je da plače i rekla da je to strašan svet u kojem živimo - rekla je Arel.

Kada je stigla kući, Arel je rekla da je zaključala kuću, uključujući i prozore.

Ona poseduje vatreno oružje za koje je rekla da se njena ćerka "oseća bolje znajući da ga nosi okolo".

Dodala je da se njena ćerka plašila da bi neko mogao da uđe u kuću.

Stanovnicima Luistona je rečeno da se sklone dok traje potraga za napadačem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija