• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2023

09:58

Gaza gori u razornom besu izraelske odmazde! Najžešči udar do sada, podigli su 100 aviona! Ipak, nešto drugo je uplašilo sve! (VIDEO)

Printskrin

Vesti

Gaza gori u razornom besu izraelske odmazde! Najžešči udar do sada, podigli su 100 aviona! Ipak, nešto drugo je uplašilo sve! (VIDEO)

Podeli vest

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da je oko 100 njihovih aviona noćas pogodilo 150 ciljeva Hamasa u Pojasu Gaze, u najjačem bombardovanju od početka sukoba 7. oktobra. Sve telekomunikacione veze sa Gazom su u prekidu.

Stanovnici Pojasa Gaze rekli su da je noćas na tri lokacije došlo do sukoba sa izraelskim oklopnim snagama i pešadijom, prenosi Gardijan.

 

 

Prema njihovim rečima, najteži sukobi su na severu Pojasa Gaze, u oblasti Bejt Lahije i Bejt Hanuna.

 

 

Na društvenim mrežama širi se uznemirujuća poruka: "Ovo je opasno!", u kojoj se navodi da je Gaza u ovom trenutku potpunmo odsečena od sveta pošto su internet i signal mobilne telefonije u pojasu od sinoć gotovo potpuno u prekidu.

Zbog toga nema previše informacije o situaciji u toj palestinskoj enklavi sa oko 2,3 miliona stanovnika.

 

 

Međutim, na snimcima načinjenim iz Izraela i Egipta, vide se eksplozije izazvane vazdušnim udarima i artiljerijom, koje su nebo obojile u narandžastu boju, navodi "Gardijan".

 

U vreme objavljivanja ovog teksta i IDF je objavio snimak dejstava u Pojasu Gaze noćas:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

Samo što ne grune! Ovi delovi Srbije na udaru grmljavinske oluje!
Društvo

Samo što ne grune! Ovi delovi Srbije na udaru grmljavinske oluje!

U narednim satima u delovima istočne, južne i jugoistočne Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Biće uslova i za kratkotrajne grmljavinske nepogode sa gradom i vrlo intenzivnim pljuskovima u veoma kratkom vremenskom intervalu, piše meteorolog amater Đorđe Đurić u novoj prognozi vremena za Srbiju.

05.05.2024

16:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija