• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.11.2023

18:45

Zelenskom nije mnogo ostalo! Nalazi se u katastrofalnoj situaciji: Mekgavern otkrio šta će mu se dogoditi

Printscreen Twitter, EPA Images

Vesti

Zelenskom nije mnogo ostalo! Nalazi se u katastrofalnoj situaciji: Mekgavern otkrio šta će mu se dogoditi

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski mogao bi da bude smenjen ili likvidiran u bliskoj budućnosti zbog neuspeha vojske Ukrajine, rekao je bivši analitičar CIA Rej Mekgavern u intervjuu za Jutjub kanal Dialogue works.

- Ovo je zaista loša situacija za Zelenskog. Izgleda da mu nije ostalo mnogo vremena. Da sam agent osiguranja, definitivno ne bih osigurao život Vladimira Zelenskog - rekao je on.

Prema ekspertu, Oružanim snagama Ukrajine ponestaje municije i ljudskih resursa, a podrška kijevskim vlastima u Kongresu SAD i među evropskim saveznicima takođe opada. Dakle, nema šanse da Rusija izgubi u ovom sukobu, napomenuo je Mekgavern.

- Previše toga je u pitanju, zato pazi na sebe, Zelenski - zaključio je bivši analitičar.

U poslednje vreme zapadni mediji sve češće pišu da je Zapad počeo da se zamara ukrajinskim sukobom, a podrška režimu Zelenskog slabi. Posle pogoršanja situacije na Bliskom istoku, predsednik SAD Džo Bajden je obećao da će podržati i Kijev i Tel Aviv.

Međutim, Si-En-En je danas izvestio da je američki Senat glasao za predlog zakona o finansiranju vlade bez dodatne pomoći Izraelu i Ukrajini. Predstavnički dom usvojio je ovaj dokument 14. novembra. Sada će to biti poslato šefu Bele kuće na potpis.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija