• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.11.2023

10:10

Strava i užas! Dečak (3) ubio brata (2) maminim pištoljem! Majka policiji ispričala kako se dogodila nezapamćena tragedija!

Shutterstock

Vesti

Strava i užas! Dečak (3) ubio brata (2) maminim pištoljem! Majka policiji ispričala kako se dogodila nezapamćena tragedija!

Podeli vest

Dečak (3) pronašao je pištolj u tašni majke i slučajno upucao brata (2), smrtno ga ranivši, saopštila je policija Garija, grada u američkoj saveznoj državi Indijana.

Policajci su poslati u lokalnu bolnicu u petak uveče zbog dvogodišnje žrtve vatrenog oružja, prenosi Associated Press.

Detetova majka rekla je tamošnjim policajcima da je njen trogodišnji sin pronašao pištolj u njenoj torbici nakon što je izašla iz spavaće sobe, te je slučajno upucao svog mlađeg brata, koji je kasnije preminuo od povreda.

Radna grupa za ubistva tužilaštva okruga Lejk istražuje pucnjavu koja se dogodila u kući u Gariju.

- Sprovodimo kriminalističku istragu, a zatim ćemo to prezentovati tužiocu okruga Lejk, koji donosi odluku da li se radi o nemaru ili nesrećnom slučaju - najavio je zapovednik policije Garija Sem Roberts za WLS-TV.

Gradonačelnik Džerom A. Prins i šef policije Garija Entoni Titus naglasili su da je važno da odrasli preduzmu mere kako bi ispravno osigurali vatreno oružje i druge naprave koje bi mogle "da postanu oružje u rukama nevine dece".

Posebno su apelovali na korišćenje kutija za oružje ili brava za oružje za osiguranje vatrenog oružja.

- Naša srca i molitve idu uz voljene osobe dvogodišnjeg deteta koje je tako tragično oduzeto iz naše zajednice - poručili su u zajedničkoj izjavi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija