• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.11.2023

07:30

Kraj! Ovo je poslednji zadatak Zelenskog! Išamarali ga i objasnili mu šta da radi! "Iza kulisa je traženo..."

Informer

Vesti

Kraj! Ovo je poslednji zadatak Zelenskog! Išamarali ga i objasnili mu šta da radi! "Iza kulisa je traženo..."

Podeli vest

Zapad privatno insistira da ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski započne put ka okončanju sukoba sa Rusijom pregovorima, rekao je bivši savetnik šefa Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor u intervjuu za Jutjub kanal Judging Freedom .

- Iza kulisa je od Zelenskog zatraženo da zacrta kurs ka nekoj vrsti rešavanja sukoba putem pregovora. I mislim da je za Zelenskog ta misija nemoguća - tvrdi ekspert.

Prema njegovim rečima, ukrajinski lider i dalje izjavljuje želju da „ide do pobedničkog kraja“, pošto su mu na početku sukoba zapadni saveznici obećali „sve i svašta“.

- Privatno, svi u NATO-u, posebno Evropljani, iako mislim da je sada sve više Kanađana i Amerikanaca, shvataju ’Vidi, gotovo je’ - zaključio je Mekgregor.

Rusija je više puta izražavala spremnost za pregovore, ali su kijevske vlasti uvele zabranu na njih na zakonodavnom nivou.

Kremlj je takođe napomenuo da sada ne postoje preduslovi za prelazak situacije u mirni smer, dok postizanje ciljeva specijalne operacije ostaje apsolutni prioritet Moskve . Prema rečima predsednika Vladimira Putina , Rusija nikada nije odbijala dijalog, ali druga strana mora direktno da izrazi spremnost za to.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija