• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

22.02.2024

17:35

Zato je on Putin! Bajden ga nazvao "ludim kučkinim sinom", lider Rusije mu odgovorio da navija za njega!

Reuters/AP/Fotoilustracija

Vesti

Zato je on Putin! Bajden ga nazvao "ludim kučkinim sinom", lider Rusije mu odgovorio da navija za njega!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin prokomentarisao je uvredljive reči američkog predsednika Džozefa Bajdena na njegov račun, istakavši da se radi o nepristojnoj izjavi, ali da to sve potvrđuje da je bio u pravu.

Putin smatra da ga je Bajden vređao zbog toga toga što je rekao da je za Rusiju bolje da on bude predsednik Amerike.

Za ovakve napade Putin kaže da su samo potvrda njegove ispravnosti.

- Nedavno smo razgovarali i pitali ste me ko je, za nas, bolje da bude novi predsednik SAD. Rekao sam da ćemo sarađivati sa bilo kojim predsednikom, ali da smatram da je za nas, za Rusiju, Bajden pogodniji. I sudeći po tome šta je sada govorio apsolutno sam u pravu jer to je adekvatna reakcija na ono što je izrečeno sa moje strane - rekao je Putin novinaru Pavelu Zarubinu.

Putin je dodao da Bajden ne bi mogao da mu kaže: "Volođa, bravo, hvala, pomogao si mi puno."

- Mi shvatamo šta se tamo događa sa unutrašnjepolitičkog aspekta i takva reakcija je apsolutno adekvatna. Znači, bio sam u pravu - rekao je Putin.

Ranije danas Kremlj je saopštio da su uvredljive izjave američkog predsednika Džozefa Bajdena o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu apsolutni bezobrazluk i sramota za zemlju na čijem je čelu Bajden.

Američki predsednik nazvao je ruskog predsednika Vladimira Putina "ludim kučkinim sinom", navodeći da zbog njega i drugih uvek mora da se brine o mogućem nuklearnom sukobu, iako su, kako je naveo, klimatske promene egzistencijalna pretnja za čovečanstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17