• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

01.03.2024

15:14

Svi su čekali nju! Nije došla mužu na sahranu, sada se oglasila! Julija Navaljna ostavila ovu poruku!

Tanjug/AP, Reuters

Vesti

Svi su čekali nju! Nije došla mužu na sahranu, sada se oglasila! Julija Navaljna ostavila ovu poruku!

Podeli vest

Julija Navaljna oprostila se danas na društvenim mrežama od svog supruga, ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog koji je preminuo 16. februara.


"Ljoša, hvala ti za 26 godina apsolutne sreće. Da, čak poslednje tri godine sreće. Hvala na ljubavi, na tome što si me uvek podržavao, što si me zasmejavao i iz zatvora i na tome što si uvek mislio na mene", napisala je Julija Navaljna na društvenoj mreži X.

Dodala je da ne zna kako će živeti bez Navaljnog, ali je istakla da će pokušati.

"Ne znam kako da živim bez tebe, ali želim da budeš srećan zbog mene i ponosan na mene. Ne znam da li mogu da izdržim ili ne, ali pokušaću", navela je Navaljna.

Obraćajući se suprugu, napisala je da će se jednog dana "sigurno ponovo sresti".

"Imam toliko neispričanih priča za tebe i imam toliko pesama sačuvanih za tebe na svom telefonu, glupih i smešnih. Da budem iskrena, ima i strašnih pesama, ali one su o nama i stvarno sam želela da ih slušaš. Volim te. Počivaj u miru", poručila je Navaljna.

 

 

Ruski opozicioni lider je ranije danas sahranjen na moskovskom groblju, uz prisustvo hiljada pristalica i jake policijske snage.

Navaljni je umro u kaznenoj koloniji 16. februara, nakon što se, kako su saopštile zatvorske vlasti, onesvestio posle jutarnje šetnje, nakon čega je neuspešno reanimiran.

On je služio kaznu zatvora od 30 godina, između ostalog, zbog, kako je navedeno u jednoj od presuda ruskog suda, osnivanja i finansiranja ektremističke organizacije i njenih aktivnosti, a bio je poznat kao oštar kritičar Kremlja. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija