• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.03.2024

20:45

Posle osam dana pronašli živog mačka na mestu smrtonosnog požara u Španiji (VIDEO)

EPA

Vesti

Posle osam dana pronašli živog mačka na mestu smrtonosnog požara u Španiji (VIDEO)

Podeli vest

Vatrogasci u Valensiji jedva su verovali svojim očima kada su u plamenu zgrade koja je izgorela pre osam dana pronašli živu mačku.

Mačka Koko ponovo se ujedinjuje sa svojom vlasnicom Andreom Rubio, koja je već izgubila nadu da će pronaći svog voljenog ljubimca nakon požara koji je odneo deset ljudskih života i desetine kućnih ljubimaca. „Jadna moja mala“, kaže ova 32-godišnjakinja na snimku na kojem grli Koko, koji je objavila lokalna policija.

"Pronašli smo ga pukom srećom", rekao je jedan vatrogasac.

Našli su ga na trinaestom spratu

Havijer Fernandez, njen partner, rekao je Rojtersu da su ga vatrogasci pronašli na trinaestom spratu, dva sprata iznad njihovog stana, u delu zgrade koji nije pretrpeo veća oštećenja.

Par ga je odmah odveo kod veterinara, koji je konstatovao da je dobrog zdravlja, iako je jako zaudarao na dim. Koko je ostao pod nadzorom 24 sata kako bi se utvrdilo da li je dehidriran.

Smrtonosni požar, koji se brzo proširio zbog jakih vetrova, izbio je 22. februara u bogatom naselju El Kampanar.

Više od 150 preživelih, Rubio i Fernandez sa njima, privremeno su smešteni u praznim socijalnim stanovima dok se ne pronađe trajno rešenje.

"To je za njega novi dom. U početku će biti izgubljen, ali što se pre navikne, Koko će se bolje osećati", zaključio je Fernandes.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija