• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Sputnjik

14.03.2024

08:34

Udarno! Presretnuta prepiska, ukrajinska vojska planira zauzimanje Vrhovne rade! (Foto)

Shutterstock/društvene mreže

Vesti

Udarno! Presretnuta prepiska, ukrajinska vojska planira zauzimanje Vrhovne rade! (Foto)

Podeli vest

Ukrajinska vojska, nezadovoljna politikom rukovodstva zemlje, planira da zauzme Vrhovnu radu u Kijevu i privuče na svoju stranu druge vojnike Oružanih snaga Ukrajine, sledi iz prepiske u zatvorenoj grupi koju su dobili ruski stručnjaci.

Učesnici razgovora razmatraju brzo zauzimanje Vrhovne rade i prevođenje vojske na svoju stranu.

- Najvažnija akcija koju ćemo morati da izvršimo munjevitom brzinom je da u određenom trenutku zauzmemo Vrhovnu radu - kaže jedan od učesnika razgovora.

Foto: Printskrin video

Vrhovna rada Ukrajine

- Kada se regrutuju, borci prođu obuku, masa će biti spremna - dodaje drugi učesnik, na šta se i treći nadovezao ovim rečima:

- Potrebna je podrška vojske. Bez toga se ništa neće desiti. Glavna pokretačka snaga. Iz rovova će reći da su uz nas i narod će nam se pridružiti.

Foto: printscreen

Prepiska o zauzimanje Vrhovne rade Ukrajine

- Tim pre, kad narod vidi da je vojska na čelu, a ostali vojnici iza njih, oni automatski zauzimaju potrebnu stranu - objašnjava drugi.

Ranije je u prepisci na zatvorenom četu "Parabelum" otkriveno da ukrajinski vojnici, nezadovoljni politikom rukovodstva zemlje, planiraju da formiraju radikalnu stranku sa vojnim krilom koja bi terorističkim metodama pokušala da svrgne sa vlasti Volodimira Zelenskog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija