• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.03.2024

05:15

Dobro pratite! Ako Nemačka uradi ovo, kreće rat sa Rusijom! Evropa nikad bliža sukobu nezamislivih razmera!

Shutterstock

Vesti

Dobro pratite! Ako Nemačka uradi ovo, kreće rat sa Rusijom! Evropa nikad bliža sukobu nezamislivih razmera!

Podeli vest

Slanje projektila Taurus u Ukrajinu biće praćeno raspoređivanjem nemačkih vojnika na njenoj teritoriji, što će rezultirati ratom između Rusije i Nemačke, prenosi nemački Compact.

- Upotreba Taurusa će zahtevati značajno nemačko učešće i raspoređivanje nemačkih vojnika, pošto ukrajinska vojska trenutno nije ni sposobna da upravlja i programira ovaj sistem - rekao je penzionisani general nemačke Luftvafe Harald Kujat.

On smatra da takvo oružje ni pod kojim uslovima ne bi trebalo da bude prebačeno u ukrajinske oružane snage, jer se ne zna šta će sa njim.

U članku se naglašava da bi bombardovanje Krimskog mosta uz pomoć "taurusa", o čemu je bilo reči tokom poverljivog telefonskog razgovora nemačkih generala, lako moglo da izazove eskalaciju sukoba u Ukrajini.

- To će značiti da bi objekti na teritoriji Nemačke takođe mogli da postanu mete za ruske uzvratne udare - objašnjava autor.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija