• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

07.09.2017

14:22

(VIDEO) ODAKLE STE VI DOŠLI, BRE - SRAM VAS BILO! Žiža napravila HAOS U ZADRUZI!

Rijaliti

(VIDEO) ODAKLE STE VI DOŠLI, BRE - SRAM VAS BILO! Žiža napravila HAOS U ZADRUZI!

Podeli vest

Sinoć je u rijaliti Zadruga, između ostalih, ušla i glumica Žiža Stojanović, koja je gledaocima najpoznatija kao Cana Fontana, lik koji je igrala u seriji "Srećni ljudi". Iako je delovalo da joj se ekipa sa kojom živi u kući jako dopada, ona je jutros bila kivna na sve

Naime, kada je jutros stiglo pismo Velikog Šefa, svi su morali da se okupe oko stola u zajedničkoj prostoriji, kako bi ga Vođa Marko Janjušević pročitao.

Žiža je ušla i krenula da sedne na mesto koje je smatrala da zaslužuje, a Vođa je usmerio drugačije. To se njoj nije svidelo pa je počela da viče na sve:

- Neću da sednem! Ja ne znam ko ste vi! Odakle ste vi došli?! Vi ste svi koješta, sram vas bilo sve - vikala je Žiža.

Vođa je pozvao da sedne, i obratio joj se sa "bako", što se njoj pogotovo nije dopalo, pa je odbijala da sedne i stajala do kraja čitanja pisma.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ddd

pre 6 godina

Nije Žiža za tu vrstu medijskog eksponiranja, njen život je uvek bio u zatvorenom umetničkom krugu, medju intelektualcima i lepo vaspitanim ljudima. Šta joj je ovo trebalo!?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija