• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

02.01.2018

08:18

(VIDEO) SLOBA I LUNA SE OSAMILI U KUPATILU, pa završili u sudnici!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA I LUNA SE OSAMILI U KUPATILU, pa završili u sudnici!

Podeli vest

Veliki šef je zadrugarima priredio žurku kako bi proslavili reprizu Nove godine uz besplatno piće i hranu. Sloba Radanović je u toku sinoćne žurke popio previše alkohola te mu je pozlilo, pa je zajedno sa devojkom Lunom Đogani otišao u kupatilo kako bi mu pomogla da se otrezni

Oko kamere prati sva dešavanja zadrugara 24 sata. Jedino mesto koje ostaje anonimno za auditorijum jeste kupatilo. Da podsetimo, zadrugari su se usaglasili da ne žele u kupatilu kamere, pod uslovom da samo jedno može biti prisutno u toj prostoriji. 

Međutim, Sloba i Luna prekršili ovo pravilo  i zbog toga su pozvani u sudnicu kako bi obrazložili situaciju. Na pitanja sudije šta su njih dvoje radili sami u kupatilu Sloba nije hteo da polaže račune. 

- Nije mi bilo dobro - odgovorio je nakon nekoliko trenutaka pevač besno. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija