• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

20.09.2018

22:04

(VIDEO) OPET LJUBAVNI TROUGAO U ZADRUZI 2?! Ukućanin prevario devojku, sve joj priznali, pa završili u krevetu!

Rijaliti

(VIDEO) OPET LJUBAVNI TROUGAO U ZADRUZI 2?! Ukućanin prevario devojku, sve joj priznali, pa završili u krevetu!

Podeli vest

Tokom suđenja koje je bilo zbog prstena koji je nestao u zalagaonici, a koji pripada Radi Vasić, Marija Marinković je izletela iz sudnice, a za njom je krenula i Olja Bajrami

Ranije pre suđenja, Marijinu pozadinu koja je bila obojena farbom, čistio je Oljin dečko Bojan Gaćeša i slučajno ju je jače dohvatio po zadnjici.

- Majo, šta je bilo? Što si izletela? Dođi da vidimo o čemu se radi, ne razumem - govorila je Olja.

Foto: printscreen RTV Pink

- Olja neću da ispadne nešto. Možda je to iz sprdnje uradio. Ovde se to desilo. Ja sam ga pitala: "Zašto to radiš?". Meni nije bilo prijatno. Reci Bojane Olji šta se desilo. Videla je Zlata, videli su svi - pričala je Marija.

Foto: printscreen RTV Pink

- Iskoristili smo ovu farbu i kada smo se vraćali, podigao sam joj haljinu. Ispalo je kao da sam je udario po d*petu. Znam šta je ispalo. Kontam i nju, potpuno glupa situacija - pričao je Bojan Olji i Mariji.

Olja je zahtevala da joj Marija kaže da li je zaista Bojan dodirivao njenu zadinju, a Marinkovićevoj nije bilo prijatno da govori o celoj situaciji.

Foto: printscreen RTV Pink

- Pa jeste... Ja ne znam... Jeste, ali ne mislim da je to namerno. Ne mogu! Ne mogu... Ja sam imala potrebu to da kažem, ja neću da bude da sam nekome rasturila vezu - izjavila je Marija.

- Ako ste vas dvoje normalni... Ja nemam pojma šta pokušavate oboje, ali me se to ne tiče. Nemojte mi te fore da me rastavljate sa čovekom - govorila je Olja.

Foto: printscreen RTV Pink

Olja je nakon ove situacije otišla sa Bojanom u hotel, gde su se zaneli ispod pokrivača, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima ispod.

 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija