• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

26.09.2018

22:22

(VIDEO) VLADIMIR ŠOKIRAN! Stanija priznala sa kojim ZADRUGAROM BI GA ZAMENILA!

Rijaliti

(VIDEO) VLADIMIR ŠOKIRAN! Stanija priznala sa kojim ZADRUGAROM BI GA ZAMENILA!

Podeli vest

Na samom početku učešća, Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović ostvarili su prisniji odnos, a pitanje je trenutka kada će ovaj par ozvaničiti svoju vezu i progovoriti o emocijama koje svakodnevno ističu

Iako je zadrugar jednom prilikom izjavio da ovakav odnos ne bi ostvario ni sa jednom devojkom u Beloj kući da nije Stanije, ona je ipak tvrdila suprotno.

Naime, ona je u razgovoru sa ukućanima priznala nešto što je Vladimira razbesnelo, iako je to svim silama pokušao da sakrije osmehom.

- Da nema Vladimira, smuvala bih Aleksu - rekla kroz smeh Stanija.

- Evo videćeš, vratiću ti za ovo - odgovorio joj je Vladimir.

Šta su ostali takmičari prokomentarisali na njenu izjavu, pogledajte u nastavku, kao i Tomovićevu reakciju koja je bila i više nego očekivana.

(VIDEO) MINA ODRUKALA ZADRUGARE, Drvo mudrosti ostalo bez teksta, a onda joj je priuštilo nešto ZBOG ČEGA ĆE JOJ SVI ZAVIDETI!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija