• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

11.11.2018

12:24

(VIDEO) NEŠTO BITNO ĆE SE DESITI U ZADRUZI: Ukućani dobili naređenje od "Velikog šefa", Luna prva skočila!

Rijaliti

(VIDEO) NEŠTO BITNO ĆE SE DESITI U ZADRUZI: Ukućani dobili naređenje od "Velikog šefa", Luna prva skočila!

Podeli vest

Veliki šef već danima upozorava zadrugare da moraju da održavaju higijenu kuće i imanja, a s obzirom na to da se oni i dalje ne poštuju to pravilo, danas im je dao povod da prionu na posao. Tek što su se razbudili, ukućani su dobili naredbu da hitno podele poslove i srede dvorište koje je puno flaša i pikavaca

- Danas će se nešto bitno desiti u Zadruzi i zbog toga nje neophodno da sve bude čisto i uglancano - bio je zagonetan Veliki šef.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ja ću, Boro, da ti očistim dvorište, jer imam osećaj da će ovo biti poseban dan. Možda bude neka parada, pa učestvujem u njoj - rekla je Luna Đogani. 

I ostale obaveze su lako podelili, a jedina koja je odbila da učestvuje u radu bila je Dorotea Jovanović koja je bila nezadovoljna što je od ovonedeljnog vođe Bore Santane dobila srednji budžet. 

Foto: printscreen RTV Pink

Luna se odmah latila metle, a zadrugari su komentarisali njenu vrednoću. 

- Vidiš li, mama, kako sam vredna, nađi mi muža da se udam kad izađem. Šta me je Zadruga naučila, čistim pikavce, a ni ne pušim - šalila se ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Predrag

pre 5 godina

Pa trenira za budući posao gradska čistoca jedva čeka da je primi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija