• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2019

11:00

MILOJEVIĆ O PRELAZNOM ROKU I POJAČANJIMA! Trener Zvezde jedva čeka 31. avgust!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ O PRELAZNOM ROKU I POJAČANJIMA! Trener Zvezde jedva čeka 31. avgust!

Podeli vest

Fudbleri Crvene zvezde okupili su se u subotu u Beogradu na početku priprema za novu sezonu, a na prozivci se pojavilo 28 igrača

Zbog reprezentativnih obaveza na prozivci se nije pojavilo sedmorica igrača, a to su Milan Borjan, Miloš Gordić, Filip Stojković, Milan Gajić, Srđan Babić, Mirko Ivanić, Dejan Joveljić i Nikola Krstović.

- Imali smo kratku pauzu od dve nedelje, tokom koje smo se malo odmorili.Na testiranjima je pokazano da su igrači na zavidnom nivou forme, što je i logično. Svi su spremni i orni da rade -  rekao je trener Vladan Milojević novinarima u Beogradu.

Crveno-beli danas putuju na Zlatibor gde će obaviti prvi deo priprema. Tokom boravka na Zlatiboru igrači će u najvećoj meri raditi na fizičkoj pripremi, a povratak u Beograd zakazan je za 15. jun.

Foto: Starsportphoto

 

ZVEZDA KRENULA U NOVU SEZONU! Treneru Milojeviću se javilo 28 igrača!

Milojević je rekao da će tokom leta "sigurno biti dolazaka i odlazaka" i ponovio da će najsrećniji biti 1. septembra kada bude u potpunosti znao tim.

- Za razliku od prethodnih godina, ove je situacija da već imamo formiran tim. Svi su već duže vreme u sistemu i znaju šta i kako treba da se radi - rekao je on.

Foto: Starsportphoto

 

Crvena zvezda zainteresovana je za levog beka Karima Hafeza kojeg je Milojević trenirao ranije u Omoniji. Zvezdin strateg je priznao da bi mu Egipćanin dobro došao.

- Hafez je igrač na poziciji koja nam je deficitarana. Tu želimo da se pojačamo. Ali prelazni roka je živa stvar. Imamo još igrača na radaru. Neću o imenima. Ima dosta istine, ali ima i neistine. Jedva čekam 31. avgust.

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Foto: Starsportphoto

 

SRCE IM JE REKLO DA NE IGRAJU! Milojević kaže da su Ivanić i Stojković DONELI PRAVU ODLUKU!

Upitan šta u predstojećoj sezoni može da bude bolje, Milojević je kazao da od ekipe traži samo da zaboravi prethodnu i napornim radom bude fokusirana na ono što je pred njom.

- Prošla treba da ode u istoriju. Zatvaramo knjigu i okrećemo nove stranice. Moramo da budemo spremni za nove izazove i da pronađemo nove motive. To je normalno u sportu - kazao je on.

Posle samo dva dana boravka u Beogradu šampion Srbije će od 17. juna do 2. jula biti u austrijskom Vindišgarsten, gde je predvidjeno završno brušenje forme i četiri do pet utakmica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija