• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2019

07:49

JUTARNJA "BOMBA" NA MARAKANI"! Zvezda vratila junaka - Degenek ponovo u crveno-belom dresu!

Crvena zvezda

JUTARNJA "BOMBA" NA MARAKANI"! Zvezda vratila junaka - Degenek ponovo u crveno-belom dresu!

Podeli vest

Za navijače Crvene zvezde dan nije moglo bolje da počne! Miloš Degenek se vraća u redove srpskog šampiona

Ovu vest potvrdio je njegov klub iz Saudijske Arabije - Al Hilal. Arapi su mu se zahvalili na svemu što je uradio za ekipu i poželeo mu sve najbolje u Crvenoj zvezdi.

Posle samo šest meseci heroj pobede protiv Salcburga za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, ponovo će zaigrati na "Marakani" kao pozajmljeni fudbaler Al-Hilala.  Crvena zvezda će imati opciju i otkupa ugovora nakon godinu dana.

DEGENEK SE ODRIČE 200.000 EVRA ZBOG ZVEZDE! Strepnja na "Marakani", Ali Hilal ne popušta!

 

 

Kako piše Telegraf Degenek će u Zvezdi imati primanja koja uz bonuse dosežu do maksimalnih 400.000 evra. Veći deo njegove plate iz Al Hilala izdvajaće arapski klub, ali je i Degenek morao da prihvati određeno smanjenje.

Reprezentativac Australije je u Saudijsku Arabiju otišao zimus u transferu vrednom 3,6 miliona evra. Ali, nije se baš najbolje snašao, želeo je da se vrati u Zvezdu, pa mu je  Al Hilal na kraju ipak ispunio želju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija