• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2019

18:50

ZVEZDA JE DNO DNA, ULJEZ U LIGI ŠAMPIONA! Hrvati NAJSTRAŠNIJE ISPLJUVALI crveno-bele!

Crvena zvezda

ZVEZDA JE DNO DNA, ULJEZ U LIGI ŠAMPIONA! Hrvati NAJSTRAŠNIJE ISPLJUVALI crveno-bele!

Podeli vest

Dugo će fudbaleri Crvene zvezde pamtiti poraz od Bajerna 6:0 na "Marakani" u Ligi šampiona

Ostaće upisan crnim slovima u istoriji crveno-belih, jer je poraz od Bavaraca najteži u istoriji na domaćem terenu. 

Jeste Bajern gigant, ali teško će navijači zaboraviti poniženje na "Marakani". I mediji u regionu pisali su o debaklu šampiona Srbije. Posebno surovi bili su Hrvati, tačnije "index.hr". Oni su u tekstu pod naslovom "Zvezda je dno dna Lige šampiona" isprozivali crveno-bele. Potom su Zvezdu uporedili s Dinamom, koji je, kako kažu, u jednoj važnoj kategoriji gori i od nje.

MRKELA POSLE DEBAKLA PROGOVORIO O MILOJEVIĆU: Moramo ispraviti greške, neće sve ostati samo na priči!

NEMCI BEZ MILOSTI, SIPAJU SO NA OTVORENU RANU! Bajern u Beogradu do sitnih sati slavio 6:0!

 

- Kao užasan uljez među konkurentima iz svih kategorija po snazi, odnosno ekipa zalutala u Ligi šampiona kako bi napunila kasu i pobegla, nakon što joj svi napune mrežu i na njoj poprave gol-razliku. Statistika potvrđuje subjektivni utisak da je Zvezda uz Olimpijakos najgora ekipa Lige šampiona ove sezone. Galatasaraj posle pet utakmica, doduše, ima bod manje od srpskog prvaka, ali i jedan poraz manje, a primio je i čak deset golova manje od Zvezde - piše Index.hr.

Pomenuti portal navodi da je za crveno-bele veoma poražavajući podatak da su njeni fudbaleri na meču sa Bajernom imali samo 211 tačnih dodavanja, što je najmanje na svim mečevima odigranih u utorak.

BEZ DLAKE NA JEZIKU O BRUKANJU ZVEZDE! Britanski jutjuber pravo u metu: Nije bilo borbe, energije od prošle godine, karte su bile preskupe...

KAD LEGENDA ZAGRMI! Da li igrači Zvezde smeju da se pogledaju u ogledalo?

 

- Odmah do Zvezde na dnu je Galatasaraj, koji je u podeli bodova s Brižom (1:1) imao 261 tačno dodavanje, pa Dinamo. Prvak Hrvatske u porazu 0:2 kod Atalante imao je samo jedno precizno dodavanje više od Galatasaraja. Ali, Dinamo je jedini ove sezone u Ligi šampiona odigrao utakmicu s manje tačnih pasova od Zvezde. Na gostovanju Mančester sitiju u porazu (2:0). Dinamo je imao mizerna 122 tačna dodavanja - ističe Index.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dusan

pre 4 godine

Ja sam znao da ce biti ovako ali ne treba se sekirati bice opasno kad dodjemo do desetke, tad se treba zapitati sta dalje, ovako smo samo topovsko meso

MilosObilic1389

pre 4 godine

Купујете квази фудбалере, води их Квази-Тренер ( курсиста) и шта онда хоћете...? Е, бар да су играла наша српска деца него неки "легионари" који појма немају, а кобајаги играју за Звезду...

Bota

pre 4 godine

Dragi moji zvezdaši,pa što se mi ljutimo na kritike.Naravno da smo dno dna,pa tamo niko nema poima pod jedan i ne trči pod dva i ....jednostavno stvarno nisu nizašta.Oni mogu da igraju sa Mladosti iz Lučana,sa BSK iz Borče...i timovima takvog ranga.Sve su zvezde koje kada to treba i da pokažu,nešto zastanu.Glavni su po splavovima i tamo gde se z... a na terenu e tu sumočajni.Zato gospodo,kaznimo,ih ne idenjem na utakmice.To što nema kvaliteta ajde inda razumem donekle ali ne zalaganje ne mogu.

djole

pre 4 godine

da li je terza sada zadovoljan ,karte basnoslovno skupe,stadion poluprazan ,navijanje smesno,falila je ta energija sa tribina u ovakvim utakmicama,a nju su donosili navijaci iz Republike Srpske ,Crne Gore,Makedonije i drugih srpskih krajeva,Kosova,Slavonije .E upravo tim istinskim navijacima je terzic onemogucio da prati i navija za svoju ljubav ZVEZDU,i tako zabio autogolove sam sebi,pa sada objasnjavaj javnosti

ustaše i franjevci

pre 4 godine

Шта очекивати од усташа и фрањеваца који се јадни сладе. Незнају да су им странци купили ЦЕЛУ крватску. На једној страни играју клубови који су дали милијарде (НАШТАМПАНЕ ПАРЕ) евра за играче од којих су 90% странци а на другој клубови из земаља које су ОНИ уништили али не и поробили. Колико је домаћих играча у клубовима Немачке, Енглеске Шпаније. Арапи - шеици или штампање. НЕЋЕ то довека. Још се диче. Све има свој крај па и ово.

Papundek

pre 4 godine

Sve sto su Hrvati kazali je tacno, "Dno Dna", sumnjam da ce u sledece 3 generacije moci da se iskupe za ovu sramotu?

Miki

pre 4 godine

Ma trener je rekao, ne trosite energije na njih dal izgubili sa 2 : 1 ili 5 nula isto je! Cuvajmo se za Grcku...To je istina, zato se i nisu zalagali vec su cuvali noge :)

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17