• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2019

16:23

MRKELA POSLE DEBAKLA PROGOVORIO O MILOJEVIĆU: Moramo ispraviti greške, neće sve ostati samo na priči!

Crvena zvezda

MRKELA POSLE DEBAKLA PROGOVORIO O MILOJEVIĆU: Moramo ispraviti greške, neće sve ostati samo na priči!

Podeli vest

Dan posle teškog poraza od Bajerna (6:0) oglasio se sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela

Ovaj poraz je sigurno teško pao svima nama, pokazao nam je jasno da su korekcije potrebne. Svesni smo da postoje greške koje treba ispraviti u što kraćem roku. Ali ono što želim prvo da učinim kao sportski direktor jeste da pružim maksimalnu podršku našem treneru, stručnom štabu i igračima koji su nas i doveli do toga da igramo sa Bajernom. Mislim da javnost u ovom času ne sme da zaboravi šta je sve Milojević učinio za Zvezdu u poslednje dve godine, koliko toga je doneo i što je važnije koliko može da donese klubu u perodu pred nama - naglasio je Mrkela.

NEMCI BEZ MILOSTI, SIPAJU SO NA OTVORENU RANU! Bajern u Beogradu do sitnih sati slavio 6:0!

BEZ DLAKE NA JEZIKU O BRUKANJU ZVEZDE! Britanski jutjuber pravo u metu: Nije bilo borbe, energije od prošle godine, karte su bile preskupe...

 

Crvena zvezda je i ranije prevazilazila slične situacije, ističe sportski direktor.

- Nismo uljuljkani prethodnim uspesima i svesni smo da nam konstruktivna kritika može doneti rezultat. Igračima je neophodno pružiti podršku u ovakvim momentima jer svaka ekipa ima svoje krizne periode. Milojević zna kako da izdigne ekipu, a igrači kako da na pravi način reaguju.

KAD LEGENDA ZAGRMI! Da li igrači Zvezde smeju da se pogledaju u ogledalo?

(FOTO) OGLASILA SE I ONA! Sada je sve jasnije: Borjanova supruga pomenula Savića i Stojkovića!

 

Mrkela je podsetio na ciljeve ove sezone.

- Naš cilj pre početka sezone je bio osvajanje titule i igranje jedne od grupnih faza evropskih takmičenja. Mi smo na tom putu, jer igramo Ligu šampiona i prvi smo u Superlgii. Problemi postoje, a Zvezda je uvek znala kako da oni budu prevaziđeni. Zvezdaši će vrlo brzo videti napredak i u igri i u odnosu prema njoj samo ih molim da podrže trenera i igrače jer je njima sada to najpotrebnije. Želimo da sačuvamo prednost na tabeli ili je uvećamo i pokušaćemo da obezbedimo proleće u Evropi. Ja ih uveravam da neće sve ostati na priči - najavljuje određene korake Mrkela.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 4 godine

Stvarno nisam primetio da igrate u LIgi Sampiona. Vise mi lici da ste se tamo samo pojavili, a od igre nisam video nista. Sramota je da se ovakvi timovi i pojavljuju tamo. A ti i Miloje se drzite jedan drugoga. Znate i sami da ste ovo vi zakuvali odabirom igraca. Sve sto je valjalo i ginulo za Zvezdu oterali ste, kintu niste uzeli za njih samo da im vidite ledja sto pre. Zato vam je sada u svlacionici pozoriste sa glumcima koji nije bitno sto su deo tragedije. Svaka cast Borjanu koga ne mogu da stavim u ovu grupu i koji jos daje sve od sebe ali ocigledno nema nijednog igraca koji je uz rame s njim.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija