• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2020

14:05

STANKOVIĆ OTVORIO DUŠU! Pričao o povratku u Zvezdu, kumu Mihi, kada je osetio nepravdu, šta ne može igračima da oprosti....

Crvena zvezda

STANKOVIĆ OTVORIO DUŠU! Pričao o povratku u Zvezdu, kumu Mihi, kada je osetio nepravdu, šta ne može igračima da oprosti....

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković otvorio je dušu, pričao o povratku u Crvenu zvezdu, Siniš Mihajloviću, igračima, šta ne toleriše...

U emisliji "Lično nezvanično" na TV Prva  Stanković je objasnio kako je nasledio Vladana Milojevića. Zvezdan Terzić otkrio je na promociji da je bio dovoljan jedan telefonski poziv...

- Mi imamo fenomenalan odnos. To tako mora da funkcioniše. Terzića i Mrkelu znam godinama, dugo smo svi u fudbalu, debitovao sam protiv Terzića kada je igrao za OFK Beograd. To je čist i direktan odnos, mora tako da bismo stigli do cilja, a to je da budemo najbolji. Pre godinu dana da mi je neko rećao da ću biti ovde - ne bih mu verovao. Pozvali su me na jedan razgovor da vide da li imam ideje i taj sastanak je prošao mnogo dobro... Pričali smo sat vremena i krenuo sam ka Beogradu. Imali smo dugačke sastanke da vidimo i došli jedni do drugih. Nasledio sam to što mi je Miloje ostavio, jeste to veliki teret, ali nema bez toga ništa u Zvezdi - kazao je Stanković.

ŽENA I SIN SU U POLUKARANTINU! Stanković poručio: Naši roditelji i dedovi za nas uradili sve, i mi moramo nešto da uradimo za njih!

KONAČNO - PAO POTPIS NA "MARAKANI"! Ben Zvezdin do 2023. godine!

 

On je istakao da mu je najteže kad mora da nekog igrač pošalje na klupu ili tribine, jer je i sam sa 11 godina osetio nepravdu kad su mu rekli u Zvezdi da nije talentovan.

- To je jedna vodilja, ali velika je razlika u tome i od onoga nisi talentovan nećeš igrati. Ja sam posle toga prestao jedno tri, četiri meseca da treniram, pa se otišao u Teleopik, a posle šest meseci se vratio u Zvezdu. To mi je najteža odluka kad nekog treba da pošalješ na klupu, a nekog na tribine. Ali, fudbal ima 11 igrača i nikad ne znaš kad će ko da zatreba, profesionalizam je i zato svi mora da budu spremni za igru u bilo kom momentu - istakao je Stanković.

Stanković je istakao da mu nekada više znače ljudski kvaliteti nego igrački i otkrio šta svojim igračima jedino ne može da oprosti.

- Ne tolerišem nezalaganje, možeš da odigraš loše, da se pogreši sto pasova, ali da pristup bude loš i da tvoj pristup i nezalaganje bude ispod onoga što traži ekipa - to ne podnosim. Moraš da izgaraš na terenu, pa iako ti pas ne ide... Glava je najbitnija.

Foto: Starsportphoto

 

 

O fudbalu je mnogo naučio od svog nekadašnjeg saigrača, sada prijatelja i kuma - Siniše Mihajlovića.

- Miha mi mnogo pomaže, mi smo u stalnom kontaktu, znače mi njegove reči, njegova podrška i saveti, ali moraš ti to sam. Kad si sam u svlačionici - to su tvoje odluke. Siniša je sada dobro, hvala Bogu najteži period je prošao i sada je pun snage i volje. Nikada ne odustaje... Ne krijem da mi je kao drugi otac. Mnogo mi je pomogao kada sam došao u Italiju, tako je došlo i do kumstva - kazao je Stanković i otkrio neke detalje iz privatnog života.

POSEBNO JE POHVALIO DVA IGRAČA! Stanković: Oni su mi dali DUŠU!

(VIDEO) DEKI I SAVO U POSETI INFORMERU! Veliki prijatelji oči u oči u najvećoj utakmici SRPSKOG FUDBALA!

 

Kazao je da ga noćni život ne zanima, tek večera sa prijateljima, a posle teškog dana našao je način i kako da se opusti.

- Gledam filmove! Veliki sam filmadžija, takođe dosta gledam serije. Gledao sam baš Černobilj skoro. Ne bindžujem, želim da duže traje, meni je recimo serija od pet epizoda trajala deset dana", naveo je Stanković i dodao da su njegovi roditelji naročito srećni što je ponovo tu.

Foto: Predrag Milosavljević

 

Ima i rituale vezane za utakmice...

- Pre nego što odem u karantin odem u crkvu, to mi je takođe falilo. Svako radi na svoj način i kako oseća. Derbi smo recimo lepo spremili, imao sam više frke pred manje utakmice, tu možeš da se odbiješ od protivnika. Nikad nikog nisam potcenio, ali... Kada dođu velike utakmice svi daju više od sebe. Njih se ne bojim! - zaključio je Stanković.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17