• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2020

23:15

ISKRENO I PRAVO U CENTAR! Milunović o pojačanjima Crvene zvezde!

Crvena zvezda

ISKRENO I PRAVO U CENTAR! Milunović o pojačanjima Crvene zvezde!

Podeli vest

Štoper crveno-belih Nemanja Milunović ističe je da je zadovoljan radom na Divčibarama i da zajedno sa saigračima nestrpljivo iščekuje početak sezone

Osvrnuo se Milunović i na atmosferu u ekipi, ali i kako su crveno-beli prihvatili igrače koji su klub stigli ovog leta.

SVE JE NA STOLU, ŠAMPION SE PITA! Da li će Sulejmani prihvatiti ponudu!?

- Odradili smo bazični deo priprema na Divčibarama. Bilo je jako teško, radili smo naporno svakog dana, uz to imali i po dva treninga dnevno. Svakako da za sezonu koja sledi i koja će biti i više nego naporna, su nam potrebne ovakve pripreme. Sa igračke strane mogu da kažem da svi igrači rade maksimalno i da ulažu ogroman trud, što pokazuju i brojke i tehnologija koju koristimo na treninzima. Drugi deo prirpema odlučeno je da odradimo u Staroj Pazovi, zbog dimenzija terena. Na Divčibarama je teren bio malo uži , tako da nam je potrebno da osetimo podlogu sa pravim dimenzijama, kako bismo spremni dočekali početak sezone. Ulažemo veliku energiju kako bismo svaku Misterovu zamisao sproveli u delo i siguran sam da će kvalitetan rad biti nagrađen kada sezona počne – naglasio je Zvezdin defanzivac.

Osvrnuo se Milunović i na atmosferu u ekipi, ali i kako su crveno-beli prihvatili igrače koji su klub stigli ovog leta.

- Poznato je da se novi igrači u Crvenoj zvezdi uvek osećaju odlično i prihvaćeno od strane nas koji smo duže u klubu. Trudimo se da im olakšamo privikavanje na novu sredinu. Atmosfera u ekipi je sjajna i novi igrači se u svakom trenutku osećaju kao da su u klubu duži vremenski period.

Govorio je štoper o energiji i podršci koju im šef stručnog štaba pruža iz dana u dan.

- Mnogo nam znači energija koju nam Mister prenosi. Ceo stručni štab i uprava klubu su maksimalno uz nas. Imamo njihovu potpunu podršku, što nam daje ogroman vetar u leđa. Igrači su u velikom broju situacija pokazali da su gladni pobeda, što je najbitnije u ovom trenutku.

Foto: Starsportphoto

Navijači Zvezde poznati su po velikoj podršci koju pružaju momcima, a Nemanja Milunović osvrnuo se na mogući početak prvenstva bez prisustva navijača na tribinama.

- Fudbal se igra zbog navijača i emocija koje nam pružaju. Svakako da nije isto igrati pred praznim tribinama i sa navijačima, pogotovo na Marakani, gde su navijači Crvene zvezde uvek dvanaesti igrač. Sigurno da nam je krivo zbog kvalifikacija u kojima se neće igrati dve utakmice. Međutim mi smo profesionalci i moramo da se prilagodimo svakoj situaciji, iz koje se trudimo da izađemo jači i pronađemo motiv više – podvukao je Nemanja Milunović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17